Naočale za Gibson Stambena Plinske peći Limit Switch

Gibson jebrand zaštitni znak ime za peći proizveden od strane Nordyne . Njihovi stambene plin peći su opremljena limit switch ili termo . To je dizajniran za reguliranje protoka zraka i služe kao sigurnosni mehanizam , isključuje plinski ventil , akone uspije upaljač ili pilot svjetlo gasi . Ako imate problema spilot svjetlo stalno ide van,problem može biti zbog neispravnih limit switch . Vi ćete morati zamijeniti komponentu za popravak peći , a to zahtijeva da imate specifikacije postojećeg prekidača naručiti ispravan zamjenski komponentu . Funkcija

Prije nego što bi novi limit switch za svoj Gibson stambene plina peći , te bi trebao imati osnovno razumijevanje o tome kakokomponenta radi . To može pomoći potvrditi daprekidač , a ne još jedna komponenta nije uspio da se izbjegne naručivanje krivi zamjenski dio . Prekidač kontrolira puhala . To je samo puše zrak nakon što je grijao peć kako bi se spriječilo hladnog zraka koji se šalju putem vašeg doma kanalima . Ako samo hladni zrak dolazi iz vašeg doma otvore ,prekidač granica može biti u krivu . Neispravan prekidač također može ugasiti signalno svjetlo . To se može osjetiti da je lažnoupaljač je loše i zatvoriti plinski ventil , koji će izazvatipilot svjetla ugasiti .

Specifikacije

Specifikacije za prekidač granica može varirati temelji se na Gibson stambene plina peći koje posjedujete . Nordyne ne proizvodi peći s univerzalnim krajnjih prekidača . Komponentnom je veličina i kapacitet obično razlikuje po modelu . Kao rezultat toga , vi ćete ili pronaći serijski broj postojećeg prekidača ili koristiti broj modela i godine odrediti vrstu prekidač se koristi na vašem peći .
Prekidač Mjesto

prekidač obično nalazi u jednom te istom mjestu na većini Gibson stambenih plinske peći modela . Isključite peć i otvoriti svoju glavnu ploču . Jednom otvorena , prema stražnjem dijelu peći suhrpa boji žica . Samo iza žice jeprekidač granica . Prekidač jeokrugli brojčanik s jedne žice u prilogu koji je postavljen na crnoj ili srebrnoj vizir . Serijski broj je ugraviran na tanjuru .
Alternativni način da se identificiraju komponentne Specifikacije

Ako ne možete pronaći serijski broj limit switch -a , što bi trebao biti u stanju naručiti novi limit switch kroz Gibson izravno . Oni će biti u mogućnosti odrediti dio vam je potrebno ako im daju broj modela peći je i godinu . Informacije će se u peći priručniku . Osim toga , trebali biste biti u mogućnosti naći broj modela i godine na vanjskoj peći ili unutar ploče , ovisno o modelu koje posjedujete . Ako ne možete potvrditi model i godinu vašeg peći , kontaktirajte Gibsona za pomoć . Oni bi trebali biti u mogućnosti da vam dati savjete kako biste pronašli broj modela i godine koji se temelji na osnovnim opisom vaše stambene peći . Osim toga , Gibson nudi 10 - godišnje jamstvo koje pokriva sve dijelove , prema njihovoj web stranici . Iz tog razloga , možda želite kontaktirati Gibson vidjeti hoće li ili neswitch granica još uvijek pokrivena jamstvom prije nego što bi zamjenski prekidač , koji bi mogao uštedjeti zamjenski dio troškova .


Koje su razlike između Dockinga & Non - Docking Oreck vacuums

? Oreck proizvodi raspone uspravno i kanister usisavače . Tvrtka je domaća stupovi su samo kat za čišćenje . Međutim , mnogi od tih usisavačima se prodaju u paketima , među kojima je i kompaktne kanister vakuum . To su opremljeni za gore čišćenje pod

Více >