Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Ostali Kućanski aparati >> Content

Kako zamijeniti termostat u KitchenAid konvekcija pećnica

Dokstandardni pećnica grije hranu sa stacionarnim područja grijanja u pećnici ,konvekcija pećnica cirkulira toplina u cijeloj pećnici . Rezultat je hrana koja kuha ravnomjernije na nižoj temperaturi . Neispravan termostat u vašoj KitchenAid konvekcija pećnica uzrokuje pećnicu da se zagrije nepropisno , što je rezultiralo u hrani koja može biti nekuhano ili zapečeno . Postupak za zamjenu termostat u standardne peći i u sušioniku je isti . To je ono što vam je potrebno
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Odspojite konvekcija pećnica je kabel za napajanje iz utičnice . Izvucite iz pećnice , tako da može stati iza aparata .
2

Pronađite i uklonite vrh Povratak panel , koji se nalazi u odnosu na kontrolnu ploču . To vam daje pristup brojnim žicama i komponenti skrivenih iza upravljačke ploče . Na zadnjoj ploči se obično održava u mjestu nizom vijaka na strani ili vrhu ploče . Većina paneli podignite i dalje od pećnice jednom raskliman .
3

Isključite termostat . Termostat izgleda kao pravokutni dio spojen na mjestu iza krajnja lijeva plamenika gumbom . Termostat će povući bilo iz kućišta ili olabaviti putem uklanjanjem jednog ili dva vijka . Isključite žice koje povezuju na termostatu tako da ih povučete daleko od termostata . Nemojte povlačitižice sebe , ali izvucite plastičnu priključak .
4

Otvorite svoga KitchenAid konvekcija pećnica je ulazna vrata i pronađite termostata termičkog senzora žarulja , koji izgleda kao metalnom šipkom . Žarulja obično je osiguran s lijeve , desne ili stražnje središte vaše peći do dva tipkovnici vijcima ilicijevi mogu biti ošišan na mjestu . Odvijte ili unclip žarulju da ga oslobodi .
5

Feed toplinsku žarulju kroz mali otvor u stražnjem dijelu pećnice . Nakon što se ne može hraniti žarulju dalje, ići na stražnjem dijelu pećnice i povucite podići temperaturu , uklanjanje preostalog dijela žarulja iz pećnice .
6

Umetnite toplinsku žarulju u pećnici šupljine . Pričvrstite ga na tipkovnici , ako je primjenjivo . Umetnite plastični konektor na termostatu i potom spojiti termostat natrag u kućište .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/other-home-appliances/1016054432.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.