Garaža Propan bojler oduška Tipovi

Ako želite zagrijati svoju garažu , kada je cool out ,propan grijač je jedna od opcija . Propan grijači su dostupni u različitim vrstama odahnuti . Svaka vrsta oduška ima svoje prednosti . Propan grijači uopće ne zahtijevaju više servis i održavanje u odnosu na druge vrste grijača . Ako ne ispravno oduška grijač vodili propan , opasni plinovi će preuzeti svoju garažu . Gravitacija Vented

gravitacija ventilirani propan grijač jenajjeftiniji za održavanje , te jenajveći kompaktan dizajn . Gravitacija ventilirani znači da zrak prirodno ostavlja grijač i ne distribuira pomoću ventilatora . Zrak u garaži se koristi za cirkulaciju topline iz uređaja . Za pokretanje gravitacije ventilirani grijač , osigurati daotvor cijevi za jedinicu teče vertikalno iz zgrade . Također je potrebno osigurati da vaš garaža nije pod negativnim tlakom zraka , što znači da se zrak u garaži je ventiliranje se nekim drugim načinom kao što su ispušni kupaonica ventilatora .
Snaga ventilirani

To jenajpopularnija vrsta propan grijač koristi u garažama . Snaga ventilirani grijač koristi više isti koncept kao gravitacijski ventiliranog grijač s dodatkom za povišenje dimnog otvor ventilatora . Fan cirkulira nusproizvoda grijača je izgaranje . Također ste u mogućnosti da se trasa na provjetravanje cijev vodoravno s ovom vrstom grijača . Ventilacija je obično kroz boku kako bi izbjegli troškove ventiliranje grijač kroz krov .
Odvojeno ili Sealed Izgaranje

Kao štoime sugerira , odvojen izgaranje propan grijač se odvoji i zapečaćena u garaži prostora . Ova vrsta grijača ima dva dimnjake . Jedan vuče zrak izvana garaže i ostalih nusprodukata izgaranja iscrpljuje natrag prema van . Ova vrsta grijača je popularan u garažama gdje sitna prašina skuplja . Primjer za to će bitigaraža koji se prvenstveno koristi za obradu drveta . Budućipeć ima dva gripa ,prašina ne cirkulira u cijelom garaži .
Odušnik Besplatno

odušnik besplatno propana grijači sunoviji tip grijača koristi u garažama . Ova vrsta grijača ima senzor kisika koji pretvara uređaj isključen , ako nema dovoljno kisika u garaži . Važno je da imate barem jedan prozor otvoren u garaži Kod rada vent besplatno jedinicu . To drži dovoljno kisika kruži u garaži .

Kako zamijeniti spirale skupštinu u Troy - BILT Snijeg puhala

Kada koristite svoju Troy - BILT snijeg puhač ,snijeg je pokupila i onda dignut iz puhala kroz okupljanja spiralnim . Spirala sklop, koji je također poznat kao okupljanja bušilicom , doslovno jespirala komad metala u prednjem dijelu puhala . Ako jeda

Více >