Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Ostali Kućanski aparati >> Content

Postojikrovnih peći

? Posjedovanje peć krovna nudi nekoliko prednosti u odnosu na zagrijavanje prostorija jedinica . Korištenje krovovima peći omogućiti vlasnicima zgrada da imaju više raspoloživog prostora , a oni obično generiraju veći britanski toplinski učinak uređaja nego zatvorenim peći . Većina krovovima peći su dio grijanja , ventilacije i klimatizacije sustava , i Energy Star tvrdi 25 posto na krov HVACs nisu energetski učinkovit . Pobrinite se da koristite peć na krovu koji pruža odgovarajuću količinu topline za vaš dom . Montaža

Montaža peći krovna zahtijeva namještanje jedinicu na vrhu kuće s kabelskim lakat . Većina peći imaju rupe na raspolaganju za klizna cijevi kroz . Pričvrstite lakat na cijevi za podizanje jedinicu na krov . Proklizavanje ,vrsta čeličnih nosača , su ono što se obično drže montiran na krovu peć na mjestu . Pobrinite se da stavite montiran peć na čak - izravnati krov . Također , vlasnici morati osigurati njihova krovovi su u stanju nositi težinu peći na krovu prije trajno montažu uređaja .

Fosilnih goriva vs Electric

Modern krovu peći rade na struju ili fosilnih goriva kao što su prirodni plin i ulje . Peći na fosilna goriva zagrijavanje zraka s plamenika prijezrak uđe u sustav kuća ljepljive . Električne peći koriste električnu energiju prisiljeni - zraka za zagrijavanje kuću . Iako prirodni plin i naftu peći su obično konkurentna u smislu isplativosti , neke regije u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi imaju ograničenu količinu pristup fosilnih goriva . U tim slučajevima , čini ekonomičniji osjećaj da posjedujete električni krovna peć . Cijena fosilnih goriva i električne peći varira od regije do regije .
Prisilno - air sustavi

Rooftop peći koristiti prisiljen - zrak sustave za grijanje prostora . Prisilno zrakom sustav uzima toplinu iz peći na krovu i distribuira zagrijani zrak u cijeloj kući preko kanale i otvore . Prisilna - zrak sustavi su uobičajena u sjevernoameričkim domovima , jer oni također distribuirati hladan zrak tijekom ljeta . Prinudnog -Air sustava zrak rukovatelj ima puhala kako bi prisiliti toplinu na kanalima . Također , prisiljen - air sustavi imaju dimovodne cijevi kako bi se omogućilo krovu peći a plinovi izgaranja pobjeći na otvorenom .
Pakirane jedinice

Kad krovovima peći su diozapakirane HVAC sustav , oni dijele kabinet s klima uređajem . Dok krovovima peći fluktuirati između fosilnih goriva i električne energije , na krovovima klima uređaji uvijek raditi na struju . Zapakirane krovovima jedinice su obično nalaze na poslovnim zgradama , ali i oni se koriste za stambene zgrade i velikim kućama . Britanska termalna jedinica grijanje izlaz zapakirane rooftop peći kreće se između 30.000 i 500.000 .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/other-home-appliances/1016054705.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.