# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> hladnjaci >>

Koja jerazlika između uokviren i Prekrivanje Ugrađeni Hladnjaci

? Ugrađeni hladnjaci često sjedi u ravnini s ormara , tako da ne strše u kuhinjski prostor onako standardni hladnjaci često . Izgrađen -in s okvirima ili prikazima daju kuće priliku da se prilagodite izgled svojih hladnjaka . Međutim , samo overlay modeli su dizajnirani da pokriju hladnjak u potpunosti , tako da je nemoguće razlikovati u kuhinji izgledu . Panel - Ready Hladnjaci

Appliance trgovaca se može odnositi na ugrađeni u hladnjacima kao panel - spremna , što uključuje uokvirenih i overlay modele . Uokvirena hladnjaci obično imaju metalnu oblogu oko svojih vrata , koji omogućava korisnicima da slajd tanke panele ispod trim prilagoditi izgled svojih hladnjaka . Overlay modeli nemaju fronte , pa prilagođene panel vrata od drva ili drugih materijala može biti vezan za njih . Za razliku od uokvirenih sorti , metalni ukrasi nisu vidljive na overlay hladnjacima .

Okvirima Hladnjaci

Uokvirena modeli ugrađeni u hladnjacima obično cijene manje od prekrivanja modela . Nekoliko vrsta čvrste , tanke ploče mogu se koristiti za ukrašavanje uokvirene hladnjaci , dok su paneli stati unutar utora pruža. Neki vlasnici , primjerice , umetnuti suho brisanje odbora u takvim utora , tako da mogu pisati poruke na svojim vratima hladnjaka . Utore na uokvirenih hladnjacima su obično oko 1/4-inch široki .

Overlay Hladnjaci

kuće koji ne žele izgled običnog hladnjaka ometa dizajnu svojoj kuhinji mogu birati slojeve kako bi prikrili svoje hladnjake . PREKRIVANJ mogu biti izrađene od istog materijala kao i kuhinja vrata ormara . U takvim slučajevima ,ispred hladnjaka se ne razlikuje jer se stapa s ormarića . Ručke vrata hladnjaka i odgovarati kabinet ručke kako bi se prikrilo hladnjak . Za razliku od uokvirenih modela , prikazi nisu lako mijenjati klizi novu ploču na hladnjaku . To je obično potrebno izgraditi potpuno novi sloj promijeniti hladnjaku izgled .

Druge opcije

Neki uokvirene hladnjaci oponašaju overlay modele , jer su njihove ploče pokriti okvir . Ovi hladnjaci uklopiti u kuhinjskim ormarićima bolje od običnih uokvirenih stilova kada paneli odgovarati kabineta materijale . Međutim , okviri su često nisu u istoj ravnini s kuhinjskim ormarićima , tako da se neće uklopiti u cabinetry kao pravi overlay modeli učiniti .

Zašto seHladnjak Izrada Kontinuirano trešti Noise

? Hladnjaci su dostupni u bok uz bok modelima , top modela i zamrzivač dnu zamrzivača modela . Bez obzira koji model imate u svom domu , možete doživjeti zvukove koji dolaze iz hladnjaka . Konstantno pucketanje šum može biti normalan ili može ukazati

Více >