Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Kako pronaći zamrzivaču kondenzator

kondenzator dolaze sa svakim hladnjak i zamrzivač kombinacija te sunužna da bi svoj ​​zamrzivač radi punim kapacitetom . Ako zamrzivač kondenzator ne rade kako treba, vaš kompresor može prestati raditi ili oštete . Lociranje kondenzator može biti potrebno ako je potrebno da ih očistiti ili dijagnosticirati problem . Zavojnice obično se nalazi jedan od tri mjesta na hladnjak . Kondenzator pojavljuje kao niz zavojnica . To je ono što vam je potrebno
odvijač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Povucite hladnjak od zida , ako imate vrhunske hladnjace jedinicu . Neki top zamrzivač jedinice - naročito starijih - imaju zavojnice na poleđini samog hladnjaka
2

Uklonite vašem hladnjaku je roštilj , koji se nalaze na dnu ispred hladnjaka , ako to ne učinite . vidjeti zavojnice na stražnjoj strani uređaja . Vi ponekad može uočiti kondenzator zamrzivač pod roštilj , pogotovo s vrhunskim zamrzivač jedinica . Roštilj se obično održava u mjestu parom isječaka ili vijcima .
3

Pronađite svoj ​​hladnjak je pristupne ploče . Ako ne može locirati zavojnice kondenzatora na stražnjoj strani hladnjaka ili pod grill , oni su vjerojatno iza pristupnog poklopca . Položaj pristupne ploče varira ovisno o napraviti od svog hladnjaka i zamrzivača i da li imate top zamrzivač ili dno hladnjace jedinicu . Pristupna ploča za većinu najboljih zamrzivač jedinica se nalazi na stražnjoj strani hladnjaka . Neki donji zamrzivač jedinice također imaju pristupnu ploču na stražnjoj strani uređaja , aploča za ostalima se nalazi unutar samog zamrzivaču .
4

Uklonite pristupnu ploču . Većina pristupne ploče se održavaju u mjestu s četiri vijka , po jedan na svakom uglu ploče . Akoploča nalazi se u zamrzivaču , dopustiti tvoj zamrzivač odmrznuti prije uklanjanja ploče . Iza pristupne ploče naći ćete kondenzatora zavojnice .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016008239.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.