Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Kako rastavio na Kenmore Hladnjak

Premještanje hladnjak jetežak zadatak često pogoršan nedostatkom mjesta za držanjeaparata . Uzimajući hladnjak osim olakšava kretanje kroz uske prostore ili dolje nepravilnog oblika prolazima . Kenmore preporučuje djelomično rastavljanje aparata , dok je u tranzitu , radi sprječavanja oštećenja policama i dobili čistije fotografije ladicama . Neki koraci će se razlikovati ovisno o pojedinom modelu Kenmore hladnjaka koje posjedujete . To je ono što vam je potrebno
odvijač set
Wrench postaviti
kliješta Pretraživati ​​Bubble wrap
ljestve
Prikazati više uputa
1

Isključitehladnjak i premjestiti svu hranu , posuda i drugih predmeta u oba svježe hrane i zamrzivač pretincima na alternativni mjestu . Podignite sve police , jasnije ladice i kutije za vrata i zamotajte ih u zaštitnoj materijala kao mjehur zamotati za putovanje .
2

Odvojite priključak vode , ako je potrebno , pomicanjem hladnjak naprijed, Sljedeći cijev na domu cjevovoda i kreće zaporni ventil na položaju s oznakom " Zatvoreno ". Priključak vode ponekad može odvije rukom ; koristite kliješta , ako je previše krut .
3

Izvucite palac panel koji se nalazi ispod glavnih vrata , ako imate side-by -side modela , i odvojite vodu i struju koriste podesivi ključ .
4

Stanite na ljestve za pristup gornje šarke na vratima . Dok jeprijatelj podržava vrata za ručicu , popustiti i ukloniti vijke koji pričvršćuju gornji zglob na okvir hladnjaka . Podignite vrata off donji zglob da ga izvadite iz uređaja . Ponovite ovaj korak za preostalih vrata
5

Zamotajte vrata u zaštitnoj mjehur folijom . ; Veliki lima ili ručnik će biti dovoljan u slučaju krajnje nužde . Skupite komade hladnjaku ; Uređaj je sada spreman biti isporučen . Uređaj je lakše držanje , bez vrata .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016008335.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.