Kakoself odmrzavanje zamrzavanje Work

? Kad led se nakuplja u zamrzivač , to može biti teško vidjeti natpise i stane što više hrane kao što biste željeli u prostor . Neki zamrzivači zahtijeva ručno odmrzavanje eliminirati mraza izgraditi , ali i drugi modeli nude self - odmrzavanja opciju . Self- odmrzavanje sprječava smrzavanje podigne u zamrzivaču , i , u nekim slučajevima , štedi energiju . Identifikacija

self- odmrzavanje zamrzivača ima grijač koji zagrijava element hlađenja u zamrzivaču . Ova toplina topi bilo mraz na elementu za hlađenje , a voda crpi iz leđa hladnjaka u posudi za prženje , gdje se isparava . Novi hladnjak modeli imaju vremena da radi samo kadhladnjak radi , pa akohladnjak ne otvara puno,samo- odmrzavanje mehanizam neće izvoditi koliko uštedjeti energiju . Hladnjak - zamrzivač kombinacija koja ima samo- odmrzavanje mehanizam u zamrzivač području samo se zovedjelomična self- odmrzavanje jedinica , dok je onaj koji odmrzava cijelu jedinicu naziva ukupno self- odmrzavanje .
Vrijeme okvir

automatski self - odmrzavanje u modernim hladnjake se događa otprilike svakih osam do 10 sati , ali bi moglo biti i više, ako ste otvorili jedinicu često. Odmrzavanje traje oko 25 minuta . To kratko razdoblje odmrzavanja ne bi trebalo utjecati na hranu .

Prednosti

hladnjaka i zamrzivača bez self- odmrzavanja grijača će imati mraz nakupljanje , što zahtijeva rutinu topi . Self- odmrzavanje eliminira ovaj dugotrajan i neuredan proces . Ledenica će ostati bez mraza , a hrane oznake će ostati vidljiv bez viška mraza . Također , hrana će ostati hladnije i miris svježije , kao zrak u self - odmrzavanje zamrzivača cirkulira više .

Nedostaci

Iakoodleđivanje rok ne utječe na hranu , stavke koje sadrže enzime, poput medicinskih pomagala , može biti oštećen od malim promjenama u temperaturi . Ove zamrzivači nisu pogodni za laboratorijske postavkama . Budući da jegrijač u sebi - odmrzavanje zamrzivača , ima povećanu složenost koji može napraviti popravke češće i skupo . Akocover okolnim grijač dolazi labav ,višak topline i energije može predstavljati opasnost od požara .

Modeli bez automatskih , ugrađenih senzora kako bi se utvrdilo kada će se samo- odmrzavanje nisu više energije učinkovita , pogotovo ako oni se često koriste . Program Energy Star Partnerstvo otkrili da automatski uređaji koriste 24 posto više energije od ručnog odmrzavanja - jedinica , a korisnici zapravo otvorio self- odmrzavanje hladnjaka više , što je dovelo do daljnjeg korištenja energije .

Kako Razina Frigidaire jednim vratima Hladnjak & Single- vrata Zamrzivač

Jedan od posljednjih koraka prilikom instaliranja Frigidaire single- vrata hladnjak ili zamrzivač je da se na razini jedinica . Hladnjak ili zamrzivač trebaju biti u ravnini s jedne na drugu stranu . Na prednjoj strani uređaja , međutim , mora biti m

Více >