Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Moj Hladnjak ima glasna buka iz zamrzivača

Šumovi su vrlo česte u zamrzivačima . Vaš hladnjak jeveliki komad od nehrđajućeg čelika i lima . U mnogim modernim side - by-side i dno- zamrzivač hladnjaka , postoje napredne mehanike na unutarnjoj i high - tech kontrolne ploče tipkalo s vanjske strane . Kao i bilo solidno građena stroj , vaš hladnjak i njegova zamrzivač proizvoditi razne zvukove . Ako ste zabrinuti o buci iz zamrzivača , možete pregledati vaš hladnjak iznutra prema van , a vjerojatno je veći dio svoje brige na počinak . Frost buildup

Vaš zamrzivač treba biti dovoljno hladno da bi led , ali ne i proizvodnju snijega kao nakupine . Ipaknakupine mraza može ometati nesmetano i stalni dotok hladnog zraka koji se stvara ventilator . Buka koja rezultira običnozvečka , jerventilator može biti pokušaja overcompensate za nedostatak slobodnog protoka zraka . Izbjegavajte drži svoje hladnjace otvorena vrata za duže vrijeme , jer je vlaga i para u vašoj kuhinji može pojuriti u i doslovno zamrzne se i podmiriti poput snijega. Također , uzeti mokri papirnati ručnik i obrišite oko pečat vrata zamrzivača ukloniti hranu čestice koje su ostavljajući topao zrak polako curiti u. Prijava za pukotine i oštećenja , kao dobro.
Automatsko odmrzavanje < br >

Mnogi proizvođači dizajnirati svoje hladnjake , tako da su automatski i povremeno odmrzavanje zamrzivača . To je korisno ako ste u mogućnosti da ostanu ispred smrzavanja nakupilo bez obzira što vam je činiti . Međutim , to odmrzavanje značajka također stvara klikanja u zamrzivaču . Većina talost odleđivanja timeri su skriveni i ugrađeni . Oni isključivanje kompresora za 20 do 30 minuta , a uključiti grijanje zavojnice u zamrzivač . Zavojnice snaga dolje ikompresor se vraća na hladiti pretinac . Ovaj klikom buke jepozitivan pokazatelj da je vaš zamrzivač odmrzavanje ispravno .
Ice Maker

može isključiti ledomat na čuvanje električne energije i smanjiti troškove . Međutim , odvajanja frižideru dobiva vodu neće u potpunosti onemogućiti led odluka mehanizam u zamrzivač . Ledomat koristi ventil vode donijeti vodu u hladnjaku preko vodovoda . Čak i bez tog protoka vode ,ventil može dalje napraviti klikom ili zujanje zvuk kao da pokušava ispuniti ledomat . Za isključenje ledomat koji je na strani zamrzivača u hladnjak , možda ćete morati podići žice isključivanjem ruku . Posavjetujte se vaš korisnički priručnik za uporabu .
Vrata

Neki hladnjaci imaju izmjenjivi , promjenjivi vrata . Nakon što je vaš hladnjak je instaliran u vaš dom ,tehničar testira vrata kako bi bili sigurni da su stavili na ispravno , i rješava sve probleme s glasne zvukove . Možete promijeniti ovu vrstu vrata po potrebi , kao kada želite vrata otvoriti drugačije na temelju izgled vaše kuhinje . Ako ne zategnite vijke šarki na vratima kada ih natrag, možete iskusiti zveckanje zvuk prilikom otvaranja i zatvaranja vrata zamrzivača . Posavjetujte Vaš korisnički priručnik o tome kako pravilno staviti vrata na leđa .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055312.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.