Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Moj Hladnjak curi s mašću ispod

Curi hladnjaci nisu sve što je neuobičajeno . Uostalom , hladnjaci su uređaji koji koriste vodu iu čvrstom i tekućem stanju . S vremena na vrijeme , hladnjaci će curiti malo vode ili kondenzacija , koji će s vremenom nakupljaju na podu ispod jedinice . No, hladnjaci koji se pojavljuju na curi mast ispod su puno rjeđi , a vjerojatno će bitiznak ozbiljnijih problema nego aa malo viška vode . Inspekcija

Ako se pokaže da je vaš hladnjak curi mast ispod , velike su šanse da ćete naći damast kao tvar ispod nije , u stvari , masti . Hladnjaci imati nekoliko pokretnih dijelova i onih koji to ne rade uobičajeno podmazuju s bilo koje vrste masti . Pregledajte tvar bliže . Na bliže inspekcije , vi ste vjerojatno pronaći datvar nije namažite po sebi , ali je veća vjerojatnost da će biti tamne tekućine koja je ili masna ili prljav .
Posudama

Zbog hladnjaci ponekad će propuštati vodu i kondenzaciju , oni su opremljeni malim posudama nalazi ispod jedinice koje se mogu izvući i čisti od kick pločicu s prednje strane uređaja . Ako se to zaprlja ili prašnjav i miješa s vlagom , to može pretvoriti u tekuće prljav , tako da se čini da se masti . Očistite svoj kondenzirane kapi tavu , ako to čini se da je slučaj .
Kompresor

Ako niste dovoljno sretan da samo imaju prljave kapanje tava itvar čini se da je masna i masti , kao što su , šanse su da ste možda curi kompresor . Iako ove vrste curenja imaju tendenciju da se rijetko , oni su mogući akokompresor ili njegove linije su oštećene na neki način . Tvar curi iz ispod hladnjaka jekombinacija kompresora ulja i rashladnog . Iako je većina od rashladnog će ispariti , njegova interakcija s uljem će stvoriti masni talog koji izgleda vrlo slično kao curi mast .
Rješenje

Ako imateoštećen kompresora i to curi ulje ,nesretni stvarnost je da će vjerojatno morati zamijeniti . Zbog kompresori suglavni dio hladnjaka odgovoran za proces hlađenja , ti dijelovi su općenito prilično skupo i zahtijeva instalaciju od strane stručne osobe . U nekim slučajevima , bilo bi poželjno kupiti novi hladnjak umjesto zamjene kompresora .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055526.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.