Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Kako popraviti i popravak ohlađen raspodjelu vode na Amana Hladnjak

Amana proizvodi razne kuhinjske aparate , uključujući i hladnjake . Mnogi od ovih imaju hladnjaka hladne vode i leda dozatora na prednjoj strani vrata . Ovaj dozator Skupština je sastavljena od nekoliko dijelova , uključujući stanovanje , upravljačke ploče i peraje . To je moguće za ove komponente oštetiti ili ne funkcionira ispravno . Možete otvoriti sklop raspršivača i riješiti problem sami . To je ono što vam je potrebno odvijač
Stan - head
Phillips odvijač
Prikazati više uputa
1

isključite hladnjak .
2

izvucite vanjski plastični okvir iz razdjelnika stanovanja . To možete učiniti sa svojim prstima , ali to može biti lakše da ga iznuditi s odvijačem ravnog glave .
3

Povucite kontrolnu ploču dozator van pastražnji ožičenja izložena. Ako je problem s upravljačke ploče , izvucite kabele iz stražnjeg dijela upravljačke ploče i uklonite staru kontrolnu ploču . Priključite kabele na novu upravljačku ploču ( isporučuje proizvođač ) i stane na kontroler natrag u kućište . Akoproblem nije s upravljačke ploče , izvadite ga i nastavite na sljedeći korak .
4

Uklonite vijke na uglovima u spremniku kućište i izvadite raspršivača kućište . AkoKućište je puknut ili oštećen , možete uklopiti novi kućište na njegovo mjesto . Ako je problem s šiparica , prijeđite na sljedeći korak .
5

Srušit plastičnu polugu postizanje praga tipa praga (komponenta koja je depresivan da se dijeliti vode ili leda) da ga otkačiti . Možete stati novi Šiparica u dozator i gurnuti ga u jedinicu za osiguranje šiparica .
6

Zamijenite kućište , kontrolnu ploču i vanjski okvir .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055528.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.