Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Zamrzivač u moju KitchenAid superba hladnjak ne radi

KitchenAid Superba jerame uz rame potrošača hladnjak koji ima zamrzivač na lijevoj i na desnoj strani hladnjaka . Kao što ste koristiti aparat , moguće je naići na probleme sa zamrzivačem , ahladnjak strana radi savršeno . Kada se problemi sa strane zamrzivača ustani , možete ih otkloniti na svoju ruku , što može uštedjeti potencijalno skupe popravak računa . Nova jedinica

Kada spojite hladnjak u vašem domu po prvi put , pričekajte da se ohladi prije nego što zamrzivača djela . KitchenAid preporuča čeka najmanje 24 sata za jedinicu da se ohladi na odgovarajuću temperaturu . Ne bi trebao otvoriti vrata da provjerite temperaturu u tom razdoblju ili ćete produžiti vrijeme potrebno da se ohladi ledenicu . Za proizvodnju leda , morate pričekati 72 sata nakon instalacije .
Temperature Setting

temperatura postavka zamrzivaču može biti isključen , netočni ili pretoplo . Ukoliko bilo koji od ovih suuzrok vašeg problema , možete ih popraviti na kontrolnoj ploči temperatura . Snaga " On /Off" gumb kontrolira obahladnjaka i zamrzivača . Ako se obje strane su tople i ne radi , pritisnite ovaj gumb da biste dobili napajanje. Za zamrzivaču s elektronskim kontrolama ,najtoplije postavka je " 1 " , anajhladnije je " 7 ". Pritisnite gumbstrelica promijeniti odabir ako je pretoplo u zamrzivač . Zadana postavka je " 4 ". Za digitalne kontrole , pritisnite tipku "+" za toplije i "-" gumb za hladnije . Stvarni postavka temperature prikazana na digitalnom kontrolnoj ploči . Zadana je 0 stupnjeva F. To može potrajati i do 12 sati za promjenu postavki u potpunosti stupiti na snagu .

Otvori za zrak blokiran

Ako imate stavke u hladnjaku da su u ravnini uza zid prema zamrzivaču , što može spriječiti da zrak uđe u zamrzivač . Ventilacijski otvori se nalazi na zidu dijele hladnjaka i zamrzivača . Ti otvori za zrak kretati hladnog zraka između dvije strane . Kad se otvori dobiti blokiran , to može dovesti dozamrzivač previše toplo i ne radi . Uklanjanje stavke od zida će riješiti ovaj problem .
Ledomat ne radi

Ako vaš ledomat ne radi , provjerite da li je uključen. Žica ruka mora biti u položaju prema dolje za to da se na . Ako je podigao , gurnuti ga prema dolje . Led se može opstruiraju ruku , tako da nema dodatnih led može biti . Ako je to tvoj problem , koristite plastične ili drvene posuđe istjerati led .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055608.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.