Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Moj GE Hladnjak je digitalni termostat ne dolazi na

General Electric Appliances , poznati češće kao GE , proizvodi mnoge vrste hladnjaka modela , s priručnikom i digitalnih termostata . Digitalni termostati reguliraju temperaturu hladnjaka te omogućiti vlasnicima za kontrolu temperature uz jednostavan za korištenje tipke i zaslon vidljivim temperature . Ako vaš GE Hladnjak digitalni termostat ne napajanje, njegova temperatura neće biti prikazan , postavke se ne može mijenjati , a to se može spriječiti hladnjak od vođenja odgovarajuću temperaturu . Najčešći problemi

Kad GE Hladnjak je digitalni termostat ne radi ispravno , morate se isključila problema sa samog uređaja . Prije rješavanje problema termostat , uvjerite se hladnjak i zamrzivač dijelovi su ispravni . Provjerite je li vaš hladnjak je uključen i priključen u zidnu utičnicu s ispravnom količinom pojačala . Zuji ili tip fan buke pokazujehladnjak radi . Provjerite je li vaš rashladni dio jesuper temperatura i nitko od njegovih sadržaja zamrznuta . Provjeritepoglavlje ledenica radi i njezin sadržaj ostaju zamrznuti . Ako vaš GE hladnjak ne prima napajanje ,problem leži u samom hladnjaku , a nedigitalnog termostata . Ako je sadržaj u dijelu rashladnog su ledeni ili zamrznuti ,temperatura je preniska . Akopoglavlje zamrzivač je toplo ili njezin sadržaj su odmrzavanje ili odmrzavati ,temperatura je pretoplo . Svaka od tih problema može ukazivati ​​termostat nije operabilan . Ti uvjeti trebaju biti ocijenjeni popravljati i profesionalni tehničar .
ResetTermostat

Vraćanje digitalni termostat omogućuje svojim interne postavke za povratak na zadanu postavku i mnogi puta , vraća termostat u radno stanje . Kao i većina aparata , vaš GE hladnjak se resetira isključivanjem kabela za napajanje iz utičnice za nekoliko minuta, a zatim replugging hladnjak u. Većina hladnjaka modele s digitalnim termostati upravljaju kontrolnim pločama, koje su jednostavno resetira odsijecanje hladnjaku je napajanje . Nakonhladnjak priključen, provjeriti digitalni termostat vidjeti ako se prikazujetemperatura .
Testiranje digitalnog termostata

Prije ispitivanja digitalnog termostata je električna struje , provjerite je li vaš hladnjak isključen iz zidne utičnice itočne baterije se okrenula u svoj dom u osigurača ploče . Koristite odvijač za uklanjanje prikaza okvir vidljivog digitalni termostat , obično održava u mjestu s četiri vijka . Stavite vijke na sigurno mjesto i pop s plastičnog okvira . Stvarni Termostat se nalazi neposredno ispod okvira za prikaz temperature . Nađi dvije žice trčanje na termostatu i ukloniti žice stavljanjem kliješta oko svakog od priključaka Žica je i laganim povlačenjem prema van . Volt - om metar , također poznat kao multimetar ili multimetrom , testovi kontinuitet digitalni termostati električne struje i treba biti postavljen na X1 . Postavite sonde multimetar a na termostatu je dva terminala . Trenutna unutarnja temperatura hladnjaka u utvrdi rezultate električna ispitivanja . Ako je hladnjak je trenutna temperatura je toplo ,beskonačnost simbol , nalik na horizontalnu "8 " , treba prikazati . Ako je hladnjak je trenutna temperatura je hladna ,multimetar trebao prikazati "0" . Ako niti jedan od tih čitanja zaslona ,termostat zahtijeva zamjenu iprofesionalni treba biti kontaktirani .
Ostali digitalni termostat Problemi

Ako vaš GE hladnjak radi ispravno itermostat -a električna struja čitanje je točna ,problem leži negdje drugdje unutar uređaja . Dok je termostat rastrgana , provjerite terminale i žice konektora za koroziju . Ako korozije prisutan , terminali i konektori potrebno mijenjati . Provjerite Termostat je žica za suze , posjekotina ili spali maraka . Ukoliko suze ili rezovi su prisutni , žice potrebna zamjena . Ako crna burn ocjene su vidljivi , a stručna osoba mora otkloniti električni sustav hladnjaku da se utvrdi uzrok . Također , provjerite hladnjaku strujni kabel za posjekotine i suzama , koje će trebati zamjena ili popravak za održavanje odgovarajuće napajanje . Za tih popravaka , kao i dijagnosticiranje i popravak problema , osim toga, obratite se stručnjaku za popravak digitalni termostat . OsiguratiGE hladnjak pokreće na odgovarajući veličine baterije u vašem domu osigurača ploče . Ako nije , kontaktirajte električara za pomoć pri promjeni osigurač. Bez odgovarajuće iskustvo i znanje , rješavanje problema i popravljanja vaš hladnjak može dovesti do ozljede i nepopravljive štete na aparatu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055653.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.