Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Zašto je moje duboko zamrzavanje Curenje

?Curi zamrzivač može biti teško dijagnosticirati . Novije zamrzivači, opremljeni s self - odmrzavanje mehanizama i automatskim leda odluka , ima naizgled beskrajne mjesta na nepropusnost za razvoj . Jedan učinkovita metoda praćenja dolje izvor curenja je isključujem nekoliko uobičajenih problema i provjere česte curenja. Ice Maker

zajednički izvor curenja vode u zamrzivaču je jedinica je ledomat . Provjerite svoj ledomat kako bi se osiguralo da se radi kako treba . Ispraznite led ulov ili ladicu i dopustitijedinica napraviti novi led . Provjerite je liladica napuni vodom i ne preliti. Provjerite stražnju stranu uređaja i osigurava da ledomat je voda feeder linije pravilno priključen na ledomatom , a linije su neoštećeni .
Odmrzavanje Ocijedite

natrag u zamrzivač , obično u jednom od uglova , naći ćete mali odvod za self- odmrzavanja mehanizma . Ovi odvodi mogu biti ispunjen otpada iz hrane pohranjena u zamrzivaču , a uzrokuju preljeva . Provjerite osiguratiodvod je čist , i obrišite područje dolje sa vlažnom spužvom .
Odmrzavanje odvodne cijevi

Osim samog odvoda , odvodne cijevi iz self- odmrzavanja mehanizam može postati začepljen sa ledom . Ulijte malu količinu tople vode dolje odmrzavanja drenažu kako bi oslobodili akumulirane led klompe u redaka . Akovoda sjedi u odvod ili poplava , linije mogle biti začepljeni krhotinama i treba očistiti ili zamijeniti . U odvodne cijevi obično se može pristupiti uklanjanjem stražnjoj strani zamrzivaču , te ih odvaja od posudama na dnu uređaja i odvod šalice na zamrzivača katu .
Kondenzacije /drenažu pan

u dnu zamrzivača jekondenzacija ili posudu koja hvata kondenzaciju akumulirane od strane jedinice , a voda uklonjena iz unutrašnjosti zamrzivač strane self- odmrzavanja mehanizma . Tijekom vremena , ovi tave može postati začepljen sa prljavštine i krhotine iz vašeg kuhinjskom podu , uzrokujući izlijevanje. Skinite prednju rešetku na svoj uređaj i izvucite posudu iz kućišta prema uputama za održavanje u svoje jedinice korisničkom priručniku . Obrišite posudu dolje prije ponovne instalacije . Dvaput provjerite je lipan ispravan položaj i sjedi razini , kako bi se spriječilo buduće prelijeva .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055667.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.