Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Problemi s hladnjakom proizvodnje mlijeka kvarenje

Ako mlijeko je pohranjena u funkcionalnom hladnjaku , to bi trebao trajati do sell - by date tiskan na bocu . Ako mlijeka plijena prije tog datuma , što može imati problema sa temperaturom vašem hladnjaku . To nužno ne znači da je vaš hladnjak je na Fritz . U stvari , tu su brzi načini za rješavanje problema koje ne uključuju zamjenu bilo hladnjak dijelova . To je ono što vam je potrebno
stan odvijač glavu
termometru Screenshot Usisavač s privitkom crijeva
Prikazati više uputa
1

isključite hladnjak a zatim ga natrag u testirati napajanje . To će se također vratiti u hladnjak sustav i može riješiti problem temperature . Ako nema struje na hladnjak na sve , pronađite osigurači okvir . Okrenite prekidač i zatim ga vratiti na to resetirati ili zamijeniti osigurač , ako je to loše.
2

Otvorite vrata hladnjaka i provjerite regulator temperature . To se obično nalazi na stražnjem dijelu hladnjaka . Ako se mlijeko pokvari brzo , to bi mogao bitirezultat visoke temperature u hladnjaku . Okrenite regulator temperature podesiti temperaturu na nižu vrijednost . Možete koristiti termometar za provjeru unutarnju temperaturu hladnjaka .
3

Provjerite brtvu na vratima hladnjaka . To jepodatan obloge na unutarnjem rubu vrata . Akodio brtve je sjajna stvar i izvukao , hladni zrak će curiti iz hladnjaka . To bi moglo dovesti dounutarnje temperature rasti . Možete ukloniti brtvu tako da znatiželjnih s ravnom glavom odvijač onda Uklanjanje vijaka koji ga drže na mjestu . Zamijenite ga s brtvom od proizvođača .
4

Izvadite oduška ploču na dnu ispred hladnjaka za pristup kondenzator . Rashladne tekućine cirkulira kroz ove spirale i drži hladnjak kul . Ako zavojnice su prljavi , to bi moglo spriječiti zavojnice iz radi ispravno . Koristite privitak crijevo na usisavačem očistiti prašinu i prljavštinu ispod hladnjaka vratite poklopac oduška .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055689.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.