Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Moćan zvuk kadHladnjak isključuje

Hladnjaci ne idu o svom poslu tiho . Oni čine brojne čudne zvukove , od stenje da uzdišući i vrištala da kucaju . Većina tih zvukova sunormalni dio hlađenje ili leda procesu donošenja. Jedan čest prigovor jekucati ili lupa buke . Iakouzrok može biti benigni - ovisno o tome gdje i kada se to dogodi - to također može značiti ozbiljan problem sa svojim hladnjakom . Moćan

hladnjak može napraviti kuckajuću zvuk kao voda teče kroz cijevi da ispunite svoj ledomat . To je normalno i za očekivati ​​, prema Whirlpool je kupac pomoć web stranice . S druge strane ,silan šum koji nastaje u trenutku vaš hladnjak pričepiti jejasan znak da nešto nije u redu s kompresorom .

Kompresori

kompresori srce hladnjaku . Kompresor jedinica sastoji se od ventilatora i motora s pumpom , koji rade zajedno kako bi prometovati rashladne tekućine kroz spirale i odvođenje topline iz frižidera . Kompresor je smješten u odjeljku o veličini nogometa koja se nalazi prema dnu iza hladnjaka . Unutar odjeljka ,kompresor počiva na tri izvora . Ti su izvori apsorbiraju kretanje kompresora . Tijekom vremena su izvori, istrošiti , akompresor ili kompresor ventilator može pogoditi zidove pretincu kaomotor ugasi , što uzrokuje kuckajuću buku .

Važnost

u većini slučajeva ,buka je neugodno , ali što ne znači neposredan problem s radom kompresora . Ako primijetite kompresora postavlja kuckajuću zvuk dok je pokrenut , odnosno ako se zatvori i isključiti u nasumičnim intervalima , nazovite aparata - Popravak Professional doći pogledati na vašem hladnjaku i dijagnosticirati problem . Iako su hladnjak kompresora napravili da se kandidira za nekoliko godina , moguće je tvoja mogla biti slomljena i možda će biti potrebno zamijeniti .
Ostala razmatranja

druge manje uobičajenih okolnosti mogu biti uzrok silan šum u vašem hladnjaku . Cijevi koje trljati ili dotiču ponekad može napraviti kucati ili kuckajuću buku . Možda ćete biti u mogućnosti to potvrditi uvidom u leđa ili dnu uređaja . Ventilatora kondenzatora , koji se nalazi iza ili ispod hladnjaka , mogu udaranje strano tijelo dok se rotira . Alternativno ,ladica kondenzatora , koji se nalazi ispod hladnjaka , može postati labav i udarac jer hits podu . Konačno , ako jeobjekt nekakvu zarobljen iza hladnjaka , to može napraviti buku kad aparat ovlasti prema dolje .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055715.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.