Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Rješavanje Dometic Propan Hladnjak

Dometic jetvrtka koja čini niz različitih proizvoda koje opskrbljuju morske i RV industrije . Dometic propana hladnjaci su dizajnirani za korištenje u RV , i pobjegla propan plina i električne energije . Neispravan hladnjak u RV može izazvati mnogo trošak u pustoši hrane , pogotovo ako ste u osami. Isprobajte nekoliko različitih savjete za rješavanje problema , ako je vaš Dometic propan hladnjak ne radi dobro, tako da možete zadržati svježinu hrane . To je ono što vam je potrebno Srpski dimnih kist
Wood alkohol
Zračni kompresor
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Uključite kabel za napajanje čvrsto u utičnicu kako bi se osiguralo da je radi kako treba , akohladnjak ili zamrzivač nije dovoljno hladno . Provjerite priključak s različitim aparata , ako niste sigurni da je to ispravno .
2

Scrape daleko bilo mraza koji je formiran na rebra hladnjaka , osigurali su vrata zatvorena u potpunosti i provjera termostat da se vidi da je postavljen na hladnom dovoljno razini , akohladnjak je toplije nego što biste željeli .
3

postavite plamenik na pravilno i čisto iz dimnih cijevi ako primijetite smrad iz ispušnih plinova . Skinite poklopac s kućišta plamenika , a zatim izvadite vijke plamenik i sklop plamenika . Izvadite dimovodnog pregradu i žicu s vrha dimnih cijevi i onda čisto iz dimnjaka s dimnim četkom .
4

Uključite hladnjak off i na tri do četiri puta kako bi uklonili zrak iz gasovod , ako je vaš hladnjak ne radi u načinu rada na plin . Promijenite bocu plina , ako je prazna .
5

odčepiti Plamenik ili napuniti bocu plina ako primite LP upozorenje označiteljsku da plin za paljenje nije uspjelo . Izvadite Plamenik i potopiti u drvnoj alkohola prije nego što ga puše s komprimiranim zrakom , da ga očistite .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055740.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.