Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> hladnjaci >> Content

Loose Ručka na MAYTAG zamrzivač

Maytag proizvodi široku liniju zamrzivače i hladnjake u različitim stilovima . Neki zamrzivači su samostalne jedinice a drugi su uključene s hladnjakom u jednom uređaju . Ručke povremeno mogu otpasti na vašem zamrzivaču , što može biti nezgodno iznak da su gotovo spremni prekinuti . Labave ručka može zahtijevati ponovno zatezanje ili eventualno zamjena . Uzrokuje

oslobođena vijak jenajčešći uzrok labave zamrzivača ručkom . To se događa kada se povući otvorena vrata preteško ili lupajte vratima . To bi moglo dovesti do vijaka koji drže kvaku na vratima olabavio ili čak strip nit . Morate ukloniti ručke i bilo zategnuti ili zamijeniti vijke . Metoda za uklanjanje ručke se razlikuje ovisno o tome je li vaša Maytag zamrzivač ima plastične ili metalne ručke .
Učvršćivanje ručke

Pronađite dva vijka bilo na strani ili na dnu zamrzivaču u ručku . Položaj vijka ovisi o orijentaciji ručke ; okomite ručke imaju vijke na strani , dok horizontalne ručke imaju vijke na dnu . Koristite 3/32 inča Allen ključa čvrsto vijke i vidjeti je li to problem riješen . Uklonite vijke i skinuti ručicu , ako se i dalje čini labav . Pregledajte vijke kako bi vidjeli ako su oduzeta i zamijenite ih ako je potrebno . Threading u vašem ručkom može biti oduzeta ako se još uvijek osjeća slobodi nakon stezanja i možda ćete morati odrediti zamjenu od Maytag .
Učvršćivanje plastični Srpski Srpski

Plastika ručke nisu pijan izravno u vrata zamrzivača i umjesto postavljene na plastične tipkovnici . Povucite ručicu prema gore i van kako bi ga uklonili iz zagrade ako jevertikalna ručka ili lijevo i gore , ako jehorizontalna ručka . Postoje dva vijka drži metalnu kopču na svakom kraju ručke koje bi mogle biti labav . Zategnite vijke s Phillips odvijač i staviti ručku natrag na vidjeti ako se to rješava vaš problem . Vratite vijke akoručka još uvijek osjeća slobodno i zamijenite ručicu , ako to još uvijek osjeća slobodi nakon toga .
Prevencija

Vijci inavoja na ručki će neminovno krenu loše tijekom vremena , ali to bi trebalo potrajati nekoliko godina s normalnom korištenju . Zategnite vijke ručke svakih nekoliko mjeseci, kako bi se osiguralo da su pravilno osiguran i zatvoriti i otvoriti vrata nježno kako bi se spriječilo naglasivši vijke i montažu zagrade . To može biti teško zamijeniti ručke na starije MAYTAG zamrzivač modele koji su obustavljene , tako tretirati svoju jedinicu s pažnjom i poštovanjem .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/refrigerators/1016055762.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.