# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> hladnjaci >>

Uklanjanje Frigidaire ledomat

Frigidaire je jedan od najvećih proizvođača bijele tehnike u Sjedinjenim Državama s palete proizvoda koji pokriva perilice , sušilice, kuhala i prsima stilu hladnjak zamrzivači . Većina Frigidaire hladnjaci dolaze opremljeni s icemakers , koji su obično lako ukloniti i ponovno instalirati . Funkcija

Icemakers instalirani u hladnjaka i zamrzivača koriste vodu ventila , elektromotora i grijanje jedinica za proizvodnju leda . Leda ciklusom upravlja osnovnim strujni krug i skupa prekidača . Elektromagnetske struje , također poznat kao svitak , koristi se za otvaranje ventila za vodu , koja omogućuje dovoljno vode da popuni led plijesni . Voda se zatim ohladi u obliku leda kroz jedinicu hladnjaci za hlađenje .
Priprema

Premjestiti svoje Frigidaire hladnjak od zida i isključite ga u zidnu utičnicu prije Pokušavate ukloniti ledomat . Većina Frigidaire icemakers su priključeni na hladnjak s dva mala vijka pričvršćena na gornjem lijevom boku uređaja . To se može otpustiti u odgovarajuće veličine odvijača . Neki Frigidaire modeli imaju inox nosač ugrađen ispod ledomat za dodatnu otpornost . Pronađite vijke na čelični nosač i ukloniti s odvijačem prije pokušaja da se ledomat out .
Uklanjanje

Nakon što su vijci uklonjen ,ledomat može biti uzdignut iz utora i udaljen iz hladnjaka . Tu bi trebao bitipojas koji se nalazi na stražnjoj baze području ledomatom . To bi trebao biti isključen kada su izdvajali ledomat se dovoljno daleko da bi ga vidljivim .

Zamjenski Icemakers

Frigidaire proizvodnju ledomat instalacijske setove za potrošače koji imaju hladnjake s greškom icemakers ili nemaju tu značajku na sve . Ledomat kit dolazi opremljen s ledom , ledomat, okova za instalirati ledomat jedinicu , i ventila za vodu kanaliziranja vode na ledomatom . Frigidaire također pruža upute za uporabu kako bi se spriječilo potrebu za pomoći iz kućanskog aparata serviser . Ledomat instalaciju setove može se kupiti izravno od Frigidaire putem svoje web stranice .

Kako otkloniti mraz i Odleđivanje na Kenmore hladnjak

Vaš mraza Kenmore hladnjak održava isparivača zavojnicu u zamrzivaču strane povremeno promijeniti u ciklusa odmrzavanja da istopi mraz . Previše mraz na isparivaču zavojnica ograničavaju protok zraka i smanjuju učinak hlađenja . Ako sumnjate da je va

Více >