Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilica & sušači >> Content

Dim ielektrični Miris u GE Prodigy posuđa

Prema United States Fire uprave , svake godine 310 Amerikanaca umire , a drugi 1.000 su ozlijeđene u stambenim električnih požara . Da bi se izbjeglo postanestatistika , ako vaš GE Prodigy perilica emitira dim i električni miris , isključite aparat i nemojte ga ponovno raditi sve dok se problem je dijagnoza i fiksna . Dim i električna miris može bitiposljedica pogonski motor , mjenjač , curenja vode ili preopterećenja stroja . Pogonski motor

neispravan pogonski motor može uzrokovatiGE Prodigy perilica rublja do pojave dima i električni miris . Mnogi perilice rublja imaju preokretom motor , koji se pretvara u jednom smjeru tijekom uznemirenost ciklusa , ali mijenja smjer za spin i ocijedite . Akopogonski motor je neispravan , može nastaviti obavljati bilo jednu ili drugu funkciju , ali ne i oboje , i njegova nesposobnost da se presele u oba smjera mogu dovesti u dimu i električnih mirisa . Lijek za ovaj problem je zamijeniti motor .
Transmission

neispravan mjenjač također može bitikrivac . Na nekim modelima stroja za pranje rublja ,pogonski motor pretvara samo u jednom smjeru , a tu je imjenjač s elektro - mehanička mjenjača koja kontrolira prijelaz iz uznemirenost vrtjeti. Ako postojiproblem s mjenjačem - ili mjenjača prijenosnog -a - ovi mehanički problemi mogu uzrokovati električne mirise i prisutnost dima
vode na električne instalacije
< br . >

kontakta vode s električnih komponenti može bitiizvor problema . Perilica rublja ima zamršen električni sustav žica i ako voda curi iz bilo kojeg dijela stroja čini kontakt s ovim komponentama , to bi moglo izazvati pušenje, električni miris i takođerkratko . Ovisno o plasmanu na kosu i težini perilici curenja , to također može izazvati oštećenja na kosu .
Ostala razmatranja

prekomjerna težina uzrokovana preopterećenja perilice stavlja ekstremni stres na oba motora i mjenjača , koja uzrokuje ih da rade više , a može dovesti do dima i električnu miris . Osim toga , ako jeulje koje podmazuje prijenos ili motor curi , to će proizvesti iste simptome .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1016056070.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.