Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilica & sušači >> Content

Kako zamijeniti Kenmore kosu remenice

mangup kolotur unutar Kenmore kosu je odgovoran za primjenu pravilnu zategnutost pogonskog remena , kao i održavanju pojas svrstala na bubnju i osovini motora . Labav remen uzrokovat će skliznuti na bubnju , a može dovesti do pojasa klizi iz osovinu motora uopce . Zamijenite kotačiće ako se ošteti kako bi se osiguralo ispravno usmjeravanje za pojas i dosljedan bubnja spin. To je ono što vam je potrebno
odvijač Phillips - glave Screenshot kit nož
mali stan odvijač
MEĐUREMENICA kolotur
Prikazati više uputa
1

Isključitekosu -a kabel za napajanje iz izvora napajanja .
2

Izvucite filtar zaslon krpu iz vrha kosu i ostavite ga . Uklonite dva vijka iz filtera zaslona pretinac s odvijačem Phillips - glave .
3

Uhoda dva prednja kutovi gornjem panelu daleko od kabineta sušilici je s kit nož . < Br >
4

podignite prednji dio gornje strane od kabineta sušilici je i okretati ga preko naslona za kosu .
5

Isključite prekidač na vratima se nalazi u prednjem dijelu kabinet za kosu je . Koristite mali plosnati odvijač da isključite prekidač na vratima , ako ožičenje svoj ​​model je povezan s plastičnim puštanje isječak .
6

Uklonite dva vijka na svakoj od gornjih uglova prednjoj ploči , na unutar kabineta sušilicu a , s odvijačem Phillips - glave .
7

Podignite prednju ploču s dva proreza na donjem ispred kabineta sušilicu a . Povucite prednju ploču od kosu i ostavite ga .
8

Pogledajte pod bubanj sušilici za pronalaženje spojnog kotačiće i vratila motora . Pritisnite remenicu od bubnja i uklonite pojas iz kolotura .
9

rock kotačiće prema bubnju sušilici je i podignite ga iz dva proreza na donjem dijelu ormara sušilicu a . Postavite kolotur stranu .
10

Postavite dva isječke novog kolotura u utore na dnu ploče sušilicu a .
11

Pritisnite kotačiće daleko od bubnja sušilicu a i petljapojas oko remenice kotača . Pustite kotačiće primijeniti napetost na pojas .

12

poravnajte prednju ploču na dva isječke na dnu ploče . Prisiliti vrh prednjoj ploči protiv vrhu ormara sušilicu a . Ponovno postavite dva vijka na gornje dvije uglovima ploče . Ponovno spojite ožič prekidač vrata .
13

Okrenite gornju ploču natrag na plastici sušača i pritisnite dolje na dva prednja ugla da ugriz ploču natrag na svoje mjesto .
14 < p > Ponovno postavite dva vijka u blizini lint filter screen pretinac . Zamijenite zaslon lint filter . Uključite kabel za napajanje sušilici natrag u zidnu utičnicu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1016056140.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.