Zašto je moj Frigidaire Bearing buče

?Imajući na svojim funkcijama Frigidaire kosu na sličan način kao u druge ležajeve u kosu od strane različitih proizvođača . Buka dolazi iz ležaja za kosu u bilo koji model nikad nijedobar znak . Neuspjeh da se brzo identificirati razlog za buku ležaja mogao završiti troška vam značajan novac u popravak ili zamjenu naknade . Sušilica Bearing Funkcija

kosu ležaj jestabiliziranje značajka koristi za kontrolu vibraciju koš za kosu , dokaparat radi . Vrsta ležaja instaliran na vašem Frigidaire kosu razlikuje po broju modela i godine , iako će obično biti jedna od dvije opcije :Lopta - i - utičnica ležajeva u većem cilindru iliosovina s priključen izravno na glavnu osovinu sušilicu a . Ne funkcionira ležaj , vaša kosu ne može prevaliti čisto . To povećava trošenje i suza na svojim pokretnih dijelova .
Bearing trošili Srpski Srpski

imajući u vašem Frigidaire kosu jemehanički dio i sklon je razbiti s vremenom . Česta uporaba kosu s teškim teretom povećava pritisak na unutarnje komponente i skraćuje vijek trajanja aparata . Kadležaj istroše , primijetit ćete sve veću razinu buke koja proizlazi iz vašeg kosu . Ovaj buke često počinje kao niske cvili , ali se vrlo brzo prerasti u promukao plača koja ispunjava svoju cijelu kuću . Isključite sušilicu i odmah se obratite licencirani Frigidaire popravak tehničar ispitati jedinicu .

Začepljen kosu Vents

Začepljeni kosu ventiliranje može uzrokovati toplina proizvedena od normalne operacija za sigurnosno kopiranje na mehaničke komponente sušilicu a . Izloženost dugim razdobljima povećane topline može ubrzati smrt ležaja . Kosu će proizvesti grintav buke u skladu s greškom ležaja zbog povećanog stresa od veća od normalne radne temperature . Provjerite sve otvore za kosu začepljen prašinom , kose i drugih čestica . Isključite sušilicu prije pokušaja doći u otvore . Ako ne možete otkriti izvor začepiti , kontaktirajte licencirani profesionalni ispitati aparata .
Slomljena Bearing

slomljena kosu bearing će uzrokovati vaše Frigidaire kosu da bi glasan zvuk. Kosu također može zaustaviti prevrtanje uopce jernosi više ne stabilizira bubanj . To je pitanje jedino može uzrokovatibubanj udarati u druge unutarnje komponente , što je rezultiralo rasprostranjenog oštećenja mehaničkih dijelova sušilicu a . Prestati s radom sušilicu odmah ako čujete glasno brušenje i lupanje zvukove tijekomsušenja u radu . Zaustavljanje za kosu u vrijeme može značiti razliku između zamjenski dio kupnje i trebaju kupiti novi aparat .

Oni čine Električni za kosu koji rade na 110V ?

Električni kosu koristite mnogo struje za proizvodnju topline koja je potrebna za proces sušenja kako bi bila učinkovita . Oni obično koriste 110 i 220 volti ; 110 do upravljajte i 220. na vlast grijač . To je rekao , iako su puno rjeđi od 220 V razn

Více >