Problemi s kosu s nizom Outlet

Većina kućanski aparati koriste standardne 110 - ili 120 - V kruga za vlast . Međutim ,potražnja električni štednjak i električni sušenje rublja više snage i zahtijevaju specijalizirana i posvećen 220 - ili 240 - voltne krugovi . Oni su se mogućnosti da imaju isti tip izlaz , ali to se sada promijenilo . Kod promjene

Već dugi niz godina ,standardni 220 - Volt outlet jetri račvast socket dijele svi aparati koje trebaju tu razinu energije . Zbog sigurnosnih razloga, outlet odjeća za kosu promijenila je National Electric Code bitičetiri kraka utičnicu . Sva nova izgradnja i bilo preuređena izgradnja mora zadovoljiti novi kod za praonicu rublja . Novi i stari kosu lako se pretvara u najbolji električni kabel za napajanje , ponekad zvan kikice , što odgovara utičnici.
Promjena kikice Srpski Srpski

kosu snovom četiri kraka kikice ne uklapa u standardni tri metalna dometa utičnicu . Akokosu je kupio novi , a vi znate da to zahtijeva stariji stil kikice , zatražiti da ga se pretvori u trgovini , što im je činiti bez naknade . Ako se to radi kod kuće , to zahtijeva minimalnu količinu vještine s alatima , te znanje i iskustvo s električnim popravak .
Bakar Prizemlje Strap

Uklonite stražnji poklopac nad električne kućište sušilicu a . Pratite nakon četiri i razgranat kikice gdje je pijan u četiri lokacije u kosu . Izvadite ih , ali uzmi u obzir što boje žica ide gdje . Negdje odmah iznad centra vijka post gdjebijeli povezan jeravna , bakra remen s rupom u njemu . Postavite ovaj remen preko središnje mjesto korištenjem rupe u remen prije dodavanja novog kikice .
Bijela i zelena priključci

Postavite priključke zakikice je bijela i zelena žice preko centra vijka pošte pokriva bakrenu traku . Zajebi priključke čvrsto na svoje mjesto . Postavite crvene i crne konektora sa svake strane na vijak postove i čvrsto ih priložiti . Nije važno koji je od boja ide gdje . Stavite poklopac na leđa , akosu sada koristi standard, tri - zubac utičnicu . Ako koristite sušilicu u kuhinji , budite sigurni da se iscrpljuje ispravno sprečavanju previše prašine i vlage u prostoru .

Kako instalirati Sears Kenmore Slaganje Steam kosu Kit

Mnogi Sears Kenmore front -loading perilice i sušilice su mogli biti stavljeni na vrhu jedan drugoga - super ako imate ograničeni prostor u vašem domu . Prilikom slaganja aparate , morate koristiti kit slaganje kako bi se osiguralo da oni sigurno pov

Více >