Kako popraviti Whirpool Gas sušilicu koji zapali No Gas isključuje nakon tri minute

Whirlpool plina za kosu su opremljene sa sigurnosnom značajkom isključiti aparat ako ga dobiva previše vruća . Značajka koristi dio poznato termalno osigurača , što je prekidač toplinski osjetljiva . U unaprijed temperature ,toplinski osigurač signalizira plinski ventil za zatvaranje , zatvarate kosu . Tijekom vremena ,osigurač počne istrošiti i može početi ispravno prije nego što uspije u potpunosti . Kosu mogu upaliti normalno i pokretanje nekoliko minuta prije nego što se isključi . Kad se ohladi,kosu će raditi ponovno za nekoliko minuta . Zamijenite toplinske osigurač kako bi riješili ovaj problem. To je ono što vam je potrebno
odvijač set
Zamjena termički osigurač
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Okrenite ručicu na plinski ventil iza Whirlpool 90 stupnjeva u desno isključiti plin . Isključite kabel za napajanje sušilici je od zida . IakoWhirlpool koristi plin za suhu odjeću ,električni kabel djeluje ignitor i motor .
2

Izvadite vijke drži leđa ploču na Whirlpool pomoću odvijača . Siđite i staviti na stranu ploču . Plinski plamenik je na dnu , u desnom kutu . Termički osigurač spojen na vrhu plamenika .
3

iskliznuti dvije žice na termalnim osigurača kontakata . Povucite uvijen metalnih priključaka na žici završava s termalnom osigurač . Ne tegljača na stvarnim instalacija .
4

Uklonite dva vijka koji drže termalni osigurač i njegove montažna ploča na plameniku . Izvadite stari dio .
5

Stavite novu ulogu u položaju na plameniku i učvrstite ga s dva vijka .
6

Spojiti dvije žice na osiguraču kontakata .
7

pričvrstitenatrag na tanjur vrtlogu sa vijaka i odvijača .
8

Priključite kabel za napajanje i uključite ručku u plinski ventil za svoje izvorni položaj .

Kako je priložiti praonici piping

Praonica cjevovoda često smatratrn u oku kada je napustio izložen , i na taj način postoji neki značajan estetski korist za pokrivanje praonicu rublja cijevi s drvenim kućištem . Budući da su neki od cijevi može biti vruće , da nije moguće da se ogrn

Více >