Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilica & sušači >> Content

Stroj za pranje rublja Feet Pad Zamjena

Perilica rublja stopa jastučići su male gumene ili plastične jastučići koji sjedi na dnu metalni aparat noge kako bi se spriječilo habanje i oštećivanje poda vašeg praonici . Tijekom vremena , ti jastučići mogu isušiti i ispucati ili otpasti . Ih Zamjena može zahtijevati uklanjanje i zamjenu cijelo stopalo . Uklanjanje stare noge : pupanja Stroj

Da bi se dobio uvid u aparat noge , morat ćete se nagnuti stroj za pranje rublja natrag i poduprijeti ga . Blok drva služi tu svrhu dobro . Lean perilicu natrag i koristiti mali 2 - by - 4 bloka od drva za podršku jedinicu ustane s prednjim nogama na prvom mjestu. Nakon što ste zamijenili noge ili jastučići na prednjoj strani , izvucite jedinicu van i učinitiisto za leđa
uklanjanja starog podmetača : . Uklanjanje

Većina aparata noge radi u približno isti način . Oni imaju dugu navojem vratilo koje se okreće i podiže ili spušta stopalo kako bi se povećati ili smanjiti aparata . Okretanje stopala suprotno treba produžiti nogu i na kraju ga ukloniti u potpunosti . Uzmite si stopalo u dućan home poboljšanje i utakmicu s univerzalnim zamjena . Ako ne možete naći prikladne veličine dijela , morat ćete ga naručiti od proizvođača .
Pad
Zamjena

Akonoga je inače funkcionalan i neoštećen , možda želite razmisliti o zamjeni sama jastučić . To može biti teško pronaći ispravne veličine komada padding za aparat noge . Provjerite lokalne hardverske i home poboljšanje dućana i , u nedostatku toga, razmislite rezanje mali komad filca i to držeći se pješice sami pomoću jake ljepilo .

Jamstva , prisjeća se i rezervni dijelovi
< br >

Prije zamjene perilice nogu ili jastuk sami , provjerite korisnički priručnik za web-mjesto proizvođača . Uvjeritejedinica nije imao podsjeća za noge ili jastučići . Ovaj priručnik može također popis web stranicu ili mjesto gdje možete naručiti rezervne dijelove . Osim toga , web stranice proizvođača bi trebao biti u mogućnosti da vam točka u smjeru ovlaštenog servisa koji mogu biti u mogućnosti da naručite sve dijelove koje su vam potrebne .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1016056346.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.