Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilica & sušači >> Content

Što se događa s Strojevi za pranje Akokondenzator je loš ?

Slomljena perilica može uliti paniku u homeowner , pitajući vizije skupe popravak ili zamjenu . Problem bi mogao biti nešto relativno male, kao loš kondenzator . Ako ste pri ruci , vjerojatno možete zamijeniti kondenzator se na vrlo malu cijenu . Za dijagnosticiranje loš kondenzator , morate znati što radi i kako jekvar utječe na stroj za pranje rublja . Štokondenzator li

Postoje dvije vrste kondenzatora - starter kondenzatori , koja se kandidira za samonekoliko sekundi nakon štomotor high - load počinje i pokrenite kondenzatori , koji se odvijaju kontinuirano . Strojevi za pranje koristiti starter kondenzatora za pokretanje motora povećanjem momenta za nekoliko trenutaka . Kadamotor radi , kondenzator prekidate , omogućujućisuđa za pokretanje i zaustavljanje po potrebi kroz ciklus . Bez povećanja okretnog momenta od startera kondenzator ,motor se neće pokrenuti i trčanje ispravno .
Znaci Bad kondenzator

perilica rublja s lošim kondenzator može uspjeti za početak uopce . Međutim , ako jestarter kondenzator imastruja koja je slaba , ali nije mrtav ,stroj može početi , ali to će se pregrijati , šum glasno ili pokrenuti tromo . Loše kondenzator je samo jedna mogućnost , akostroj neće početi na sve ; druge mogućnosti uključuju pregorjeli osigurač ili osigurači prekid , slomljeno pojas ili izgoreni motor . Provjerite kondenzator nakon potvrde dastroj postaje moć i - nakon što je s izvlačenjem stroj - da se osigurapojas je netaknut i na mjestu . To će uključivati ​​otvaranje podmetač za pristup motora , tako da ćete morati da se odnosi na vaš priručnik o tome kako otvoriti svoj ​​specifičan stroj .
Testiranje kondenzator
< br >

Akostroj postaje moć ipojas je netaknut , morat ćete testirati startera kondenzator . Kondenzator je mali i cilindrični , obično ili crno ili bijelo , s dva terminala koji se povezuju na motoru sa žicama . Za testiranje kondenzator , morat ćete ohmmetar . Kad zakačen na terminalima ,ohmmetar trebaju prijaviti nisku čitanje koje stalno raste . Akoigla ne miče ili ako ne postoji literatura na sve ,kondenzator je loš i treba ga zamijeniti.
Kondenzator
Zamjena

Ako ste uspjeli otvoriti perilicu kabinet , pronađite startera kondenzator i testirati ga , ti si već prošao najteži dio startera kondenzator zamjenu . Stara kondenzator će se održati u mjestu s metalnim ili plastičnim držačem koji je spojen na kućište motora ili stražnje ploči uređaja . Isključite žice od terminala i ukloniti loše kondenzator od držača . Gurnite novi kondenzator u mjestu i spojiti žice na terminal . Za zatvaranje pranje , obrnuti korake koje ste poduzeli da biste ga otvorili . Zamjena startera kondenzatori se prodaje po električne izvođač dobavljača i online .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1016056375.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.