Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Perilica & sušači >> Content

Kako provjeriti Maytag kosu PYET244AYW Timer

Maytag PYET244AYA jevelikog kapaciteta , 12 - ciklus stambene kosu koja je dio MAYTAG je Performa liniju aparata . MAYTAG kosu sadrže interni timer koji regulira količinu vremena koje napaja komponenti koje uzrokujustroj za zagrijavanje i spina . Ako postojiproblem s timerom ,kosu može pokrenuti predugo ili ugasiti prije kraja ciklusa sušenja . Možete pokrenuti jednostavan test kako bi se utvrdilo da li je timer u vašem Maytag PYET244AYW kosu je funkcionalan . To je ono što vam je potrebno
Phillips odvijač Srpski maramice ili mekanu tkaninu
iglama kliješta Pretraživati ​​Digitalni multimetar
Prikazati više uputa
1

Isključite kabel za napajanje iz zidne utičnice i flip osigurač koji odgovara kosu na " Off " položaj kako bi izbjegli strujni udar .
2

pronaći i ukloniti vijke duž vrhu upravljačke konzole pomoću križnog odvijača . Zadržavamo ukloniti vijke za ponovnu montažu .
3

stavite ručnik ili mekanu tkaninu na vrhu kosu kako bi se spriječilo caklinu od održavanja scuffs ili ogrebotine . Preklopite upravljačke konzole kućište do odmora na vrhu kosu .
4

Pronađite sklop timera na desnoj strani upravljačke konzole , neposredno ispod mjesta gdjetimer mjenjača je na konzoli kućište . Odvojite dvije žice od sklopa timer povlačenjem žice konektora s iglama nos kliješta kako bi ih uklonili iz svojih terminala ; Nemojte povlačiti žice sebe .
5

Podignite upravljačku konzolu kućište i okrenite timer tipku za "običnih suhu " položaj .
6

Pritisnite odgovarajuću tipku na vlast na digitalni multimetar . Postavite multimetar za čitanje otpor RX1 .
7

Touch multimetar sonde na priključke skupštine timera . Čitanje " 0 " ukazuje na funkcionalnu timer . Rješavanje problema , popravak ili zamjenu sklopa timer akomultimetar registriračitanje veći od " 0 ".


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/washer-dryers/1016056456.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.