Moja Whirlpool Perilica neće Spin & ima Kanalizacija miris

kvar ispiranja je centrifugiranje i kanalizacije poput mirisa su zbog dva odvojena pitanja koja su isprepleteni . Pranje ne vrti , a kao rezultat toga , neki od vode iz ispiranje ostaje u stroju . Vaš pranje postajevlažnom okruženju idealno za rasplod bakterija i ostalih organizama . Kanalizacija miris uzrokovan prisutnošću kalup raste u tim savršeno vlažnim uvjetima . Remenom ili Direct Drive

uzrokspina funkcija ne radi ovisi o tome da li je vaš stroj ima pogon za pojas ili izravan pogon . U Direct Drive Perilica kabinet je običnonekoliko centimetara uže (27 inča ili manje) nego da je obavijen dizajna za pranje, koji je 29 cm širok . Stražnja ploča od direct-drive pranje pokriva cijeli stražnji dio posuđa od vrha do dna i nema pristupne ploče . Pranje pojas -driven ima mali pristupnu ploču pri dnu , aupravljačka konzola ima zaseban leđa ploču .
Belt - Drive Strojevi

Belt - pogonski strojevi su uglavnom stariji modeli . U ovom tipu pranje , motor spojen na bubanj centrifuge i miješalicom sustavom remena i remenice . Akospina bubanj se ne okreće na sve, najvjerojatnije morati zamijeniti pogonski remen . To jezadatak lako postiže srednji DIY entuzijasta . To će zahtijevati od vas da uklonite spojke crpke , a zatim otpustite motornih montažu matice kako bi se oslobodili napetosti na pojas i zagledati korištenje sigurnosnog pojasa. Kao što ste to učinili , okrenite prijenos kotačiće pod kadom . Pustite pojas od remenice spojke . Zatim ga možete izvući iz stroja . Umetnuti novi remen , prvi stati na pojas oko prijenosa kolotura i onda oko remenice spojke . Nakon toga možete slijediti uklanjanje pogonski remen korake obrnutim za dovršetak instalacije .

Direct Drive

Ovi strojevi su obično noviji modeli strojevi. Motor spojen izravno na mješalicom i spina bubnju preko ležajeva i zupčanika . Bubanj da ne spin uopće može trebati popravak ili zamjenu prijenosa . Za pristup prijenos , morat ćete ukloniti agitatora , spin bubanj i kada. Nakon toga će se odspojiti i ukloniti crpku i motor ; položite perilicu na svojoj strani izložiti prijenos na dnu . Prijenos je na mjestu drži montažnih vijaka koji se mogu ukloniti s utičnicom ključem . Nakon što povucite prijenosa i pogonsku osovinu van, trebate ukloniti matice montažnih ploča motora . Zamjena izravnim pogonom mjenjač jezadatak koji može biti učinjeno od strane iskusnih DIY -er . Međutim , trebali biste imati prijenos i ocjenjujestručni prije nego što odluči za popravak , a ne zamijeniti mjenjač . To je obično mudriji i jeftinije zamijeniti mjenjač uopce .

Kanalizacija Miris Popravci

Nakon perilici spin ciklus je još jednom radom , sada je potrebno liječiti izvori smrada . Postavite svoj ​​uređaj na najvećoj postavci opterećenja i selektor na vodu "vruće ". Dodaj deterdžent koji sadrži izbjeljivač i pokrenuti cijeli ciklus bez rublja . To će razbiti bilo naslage masti i sapun šljam ostavile u stajaće vode , kao i ubiti većinu bakterija i plijesni akumulirane u stroju kadi . Nakonciklus je završen , ostavite perilicu otvoren za potpuno osuši . Akosmrad ne umanjuje nakon dva pokušaja koristite ovu metodu , pokušajte izlijevanje bijelog octa u sapun ili izbjeljivač dozator i pokrenuti ciklus na najtopliji okruženju .

Kako bi osigurali bubanj stroj za pranje rublja

bubanj u perilici rublja je jedan od najtežih radnih dijelova uređaja . Bubanj se okreće tijekom pranja , isperite i spina ciklusa . Osiguranje bubanj jevažan korak pri instalaciji ili popravak perilicu rublja . Neosigurani bubanj može rezultirati zn

Více >