Rješavanje GE pranje agitator

GE Appliances nudi niz različitih modela perilica rublja . Nekoliko su tradicionalne vrh učitava strojeve koji koriste miješalicu vrtjeti rublje u stroj nakon što napuni vodom . Ako vaša perilica rublja ne vrti ili uključivanja , postoji nekoliko stvari koje možete sami provjeriti , prije nego objavi aparata popravak osobu . Ako ste sretni ,malo rješavanje problema bi moglo biti sve što je potrebno kako bi se riješio problem. Upute Screenshot
1

Pogledajte moždine GE perilica rublja te provjerite imate li čvrsto priključen u ispravnu električnu utičnicu . Testirajte vrijednosti vode ide na stroj , kako bi bili sigurni da imate itopla i hladna voda skroz dalje.
2

Pritisnite POWER akoupravljačka ploča ne izgleda da se radi . To je vjerojatno samo spava . Nakon što se probudite kontrolnu ploču , možete postaviti svoje kontrole i pokretanje stroja pritiskom na tipku START .
3

Press START drugi put ako se čini da će biti spor pritisak vode .

4

Isključite GE stroj za pranje rublja , i neka ga postaviti za dvije minute prije uključivanja u leđa, a zatim pritisnite tipku POWER . To može pomoći ako elektronika potrebno resetiranje .
5

Provjerite svoj teret . Problem bi mogao biti preopterećenje stroja , ili neuravnotežena opterećenje , gdje su svi praonica smjene na jednu stranu.
6

prepoznaju normalnim radnim zvukove . To je normalno zaGE perilica rublja opetovano pokretanje i zaustavljanje . Vi ćete čuti zvuk tekuće vode , skljocanje tijekom ciklusa pranja , zuji dok su slivnici za pranje , pinging tijekom ispiranja i odvod ciklusa , i vode prolijevanje .

Uklanjanje Frigidaire suđa Basket

slomljena perilica može bitinedostižan protivnik za bilo DIY vlasnika uređaja . Vjerovali ili ne , stroj za pranje rublja je značilo da će se rastaviti , tako da ne bojte se . Sve što vam treba jemalo pozadini na ispravan način da se demontira stroj

Více >