Kako promijeniti zasun na Whirlpool Cabrio kosu

Whirlpool Cabrio kosu učitati odjeću kroz vrata u prednjem dijelu uređaja . Vrata opremljena sa metalnom opruge da sjedne na prednjoj ploči oko vrata . To sprječava vrata od swinging otvoren tijekom ciklusa sušenja . Ako su metalni clip slomi ili koljena nepopravljiv , ili akonajlon zasun na prednjoj ploči napuknut ili razbijen , ti dijelovi moraju biti zamijenjeni prije vrata će se zatvoriti sigurno . Narediti jezičca dijelove iz Whirlpool ili ih kupiti iz kućanskog aparata trgovine . To je ono što vam je potrebno Pretraživati ​​Igla kliješta Pretraživati ​​Zamjena zasun
Prikazati više uputa Screenshot
1

Otvorite Cabrio vrata i pustitikosu kul ako je bio u uporabi .
2

Pomoću igle kliješta da zgrabite obliku slova V metalnu kopču s unutarnje strane vrata u gornjem lijevom kutu , kao što se suočiti s otvorenih vrata . Izvucite isječak iz pravokutnog otvora u vratima kosu .
3

Stisnite krajeve novog isječak i pop u otvor na vratima kosu . Isječak ljuljačke otvoren da ga drže na sigurnom u vrata .
4

Korištenje igla kliješta , gripnajlon kvaka na okvir vrata prednjoj ploči je . Okrenite zasun natrag i naprijed da biste ga uklonili iz pravokutnog otvora .
5

Postavite novi zasun s otvaranjem u okvir vrata i pritisnite s prstima dok ne sjedne na svoje mjesto .

6

Zatvorite vrata za kosu paclip upušta s zasun .

Možesenzor na MAYTAG Neptun kosu MDE5500AYW se resetirati

?Maytag Neptun MDE5500AYW ima senzor koji prati vlagu opterećenja i automatski isključuje za kosu , kada je postignutizabran stupanj suhoće , kao što vlažna suha ili vrlo suha . Senzor se može koristiti za razne vrste predmeta , uključujući i traperi

Více >