Što uzrokuje Moja Whirlpool Duet Perilica za Knock tijekom svog centrifugiranjea

? U nekom trenutku tijekom života vašem Whirlpool Duet stroj za pranje rublja , što će naići na problem s vozilom , kao i sa bilo kojeg računala . Akopranje stvara vlastiti soundtrack kucati zvukove tijekom centrifugiranja , možda ćete biti u mogućnosti da se zaustavi buku . Ne aparata stručna znanja potrebna za otklanjanje bučan stroj za pranje rublja . Metalni predmeti

Kada opere stavke koje imaju metalne kopče , gumbe, patentni zatvarači i drugi dijelovi , možete očekivati ​​da će čuti buku od podloška . Više od tih predmeta postoje u pranje ,više buke možete očekivati ​​. Kaopranje vrti ,praonica će pogoditi protiv bubanj za pranje . Kad su metalni dijelovi stupiti u kontakt s bubnjem , možete čutikucati , zveckanje ili čak istruganje metala buke .
Preopterećeni pranje

Ako strpati previše rublje u svoj Whirlpool Duet pranje , to može preopteretiti stroj . Kada se to dogodi ,praonica može se zapletu se zajedno i formiraju se u loptu . Kaopranje kada vrti ,clumped rublje može povratni off sa strane stroja . To može dovesti do kucaju ili lupanje zvuk .
Kat Ne Čvrsta

idealna podloga za pranje sjediti na konkretna , ali i druge čvrste podove može biti dovoljan . Ukoliko imateza pranje sjedi na tepihu ili drugu površinu koja nije čvrst i solidan , to može dovesti do kucati zvukove iz stroja . Umetanje komad šperploča ispod pranje često je dovoljno da bi se na površini čvrste i čvrste .
Nije na razini

Kadsuđa ne leži u potpunosti na razini na podu , to može stijena i protresite naprijed-natrag u praonici . Ovaj vibrirajući može zvučati kao Lupkanje akosuđa je zveckanje se protiv kosu ili drugu površinu . Podešavanje četiri noge pranje s ključem će doći na razinu stroja i eliminiratikucati .

Sears kosu spojna

Neispravan žica za kosu uzrokuje više nego samo pitanja rada - u nekim slučajevima , loše ožičenja može dovesti do požara , koji je ubrzo se proširila u kući . Među širokom rasponu uređaja ,Sears tvrtka nudi brojne modele perilice , od kojih svaka im

Více >