Moj Kenmore Elite H4 nije Sušenje

Kao što koristite Kenmore Elite H4 potrošača za kosu , kao i sa bilo kojeg uređaja , problema izvedbe su dužni da se pojave . Kad naiđete na problem , kao što su vaše rublje ne uzimajući suha , možda ćete biti u mogućnosti da se riješi problem na svoju vlastitu . Lint Screen

Kenmore preporuča čišćenja zaslona krpu prije svakog ciklusa . Zaslon se nalazi na dnu otvora za kosu vrata . Možete podignite zaslon van kako bi ga očistili . Cijelosti ili začepljen lint ekran može spriječiti kosu iz uzimajući pranja suhom. Koristite samo ruku kotrljati dlačice s ekrana , jer to čišćenje s vodom činilint teže ukloniti .

Otvora za prozračivanje ili sjenilo Srpski Srpski

Ponekad ispušni ventil ili napa može dobiti krpu nakupljanje koji utječe na sposobnost stroja da se osuši rublje . Potvrdi daispušni vent iza kosu nije skupile . Ako je , preoblikovati ga . Provjerite protok zraka od vanjskog ispuha nape napajanje na kosu i da rukom ispod haube da se osjećaju za kretanje zraka . Ako ne postoji ništa , što je potrebno za isključivanje kosu i čisto iz začepiti sprečava zrak izlazi iz ispušnog haube .
Snaga Problem

Kenmore Elite H4 kosu , kao i druge kosu , zahtijeva ili dvije sklopke ili dva osigurača za rad . Ako samo jedan od onih koji ide loše , možete imati kosu s vlasti , ali ne i toplinu . Provjera svoj ​​osigurač baterije okvir , ili kutije s osiguračima , potvrdit će , ako je toproblem. Ako vi imate pregorjeli osigurač , možete ga zamijeniti s osiguračem vremena kašnjenja .
Ciklus ili tereta Veličina

Svi ciklusi , osim za " sušiti zrakom " ciklus se zagrijava . Kao rezultat toga , vaše rublje ne može dobiti suho ako koristite klima suhu ciklus . Promjena na drugi ciklus da se toplina i suho rublje . Veličina vašeg Rublje također može biti kriv za nezadovoljavajuće sušenja . Uklonite neke od stavki iz kosu , tako da rublje može dobiti suho .

Kako zamijeniti GE pranje Spin Bearing

Kad radite svoj ​​General Electric pranje , možete naići na problem gdjekada suđa je labav i šiške protiv strane uređaja , što glasan zvuk . Labave kada suđa može biti zbog slomljena spina ležaja , što jemetalni dio koji se vrti oko osovine na pogons

Více >