Stroj za pranje posuđa Ne Pražnjenje i Stinky

Ako ste primjetili da je vaš stroj za pranje posuđa ima problema drenaže ipodručje miriše orno , može biti bilo koji od nekoliko različitih uzroka . Postoji nekoliko trikova možete pokušati raščistiti smrdljivi perilicu posuđa koje se ne iscrpljuje . Prije nego ga adresiranje, međutim , to je korisno imati ideju o tome kako posuđa raditi , tako da možete uhvatiti u koštac s problemom . Kako posuđa čistite

suđa čisti jela iznutra povlačenjem u vodi iz vodovoda u svojoj kući . Voda pomiješana sa sapunom i nabildani kroz raspršivač rukom unutar ormara . Prskalica ruku pretvara kaovoda se pumpa kroz i sprejevi za sapunicu nad jela iznutra , pomažući na vlast nečistoće i masnoću . Voda se crpi iz perilice i kroz odvodne cijevi u kanalizaciju . Proces se ponavlja u stroju za pranje posuđa i prskalica , samo čistu vodu .
Hrana Filter

Jedan od najlakših popravci možete isprobati za perilicu posuđa koja ne odvodi i smrdljivi je provjeriti košaru na unutarnjoj perilice ormarića . Ovi filteri su obično nalazi odmah iznad otvora za ispuštanje , obično u sredini kabineta ispod mlaznici . Izvadite filtar , obično tako da je uvijanje i to povlačenjem iz ormarića . Odbaci od bilo koje hrane unutar filter i isperite ga ispod sudopera prije zamjene .
Začepljen pranje posuđa odvodne cijevi

AkoCijev odvoda suđa između stroj za pranje posuđa i odvod ulaz na drugom kraju linije odvodne cijevi blokiran ,perilica će imati tvrdo vrijeme pražnjenje . Ispravilo labavljenju stezaljke crijeva na oba kraja cijevi za odvod . Za uklanjanje drenažu stezaljke na stroj za pranje posuđa pumpe , uklonite kick ploča koja se nalazi na dnu stroja za pranje posuđa . Isperite odvodnu cijev sa snažnim sprej, kao što je iz cijevi u vrtu , prije zamjene . Osigurajte s hvataljkama crijevom i zamijeniti kick ploča prije ponovnog pokretanja perilice .
Začepljen Garbage Odlaganje

Ako vaša perilica posuđa spojena na kantu za smeće ,problem s pražnjenje i mirisi ne bi moglo biti dolaze iz perilice , ali od prodaje umjesto. Pokrenite odlaganje i uvjerite se da je bilo ostaci hrane iznutra je temeljito melje prije pokretanja vode i ispiru odlaganje . Ako lopatice za odlaganje ste zapeli , upotrijebite kraj metle ili drvenu žlicu ( nikada ne metal ) kako bi pokušali klin oštrice natrag i naprijed dok ne postanu odlijepio . Koristite odlaganje osvježivač ukloniti bilo koji zaostaje mirise .

Kako podesiti napetost na Frigidaire Stroj za pranje rublja

Frigidaire jeproizvođač kućanskih aparata , uključujući i pećnice, hladnjake i perilice rublja . Ako vaš Frigidaire perilica buče kao da su radili , ali ne radi kako treba, to može bitiproblem s remena. Remena prenosi snagu iz motora na crpku i agita

Více >