Ono što može biti pohranjen u postoljem za GE Perilica

? Mnogi GE front -loading perilice rublja ili dolaze sa postoljem ili može biti osiguran na pijedestal , dižući pranje s poda i dodao jednu ladicu za pohranu u samom postolju . Neke stvari mogu biti pohranjeni na pijedestal ladice i druge stvari se ne preporučuje za pohranu . Deterdženti za pranje rublja

Među najboljih stvari koje treba pohraniti u pijedestal ladici su deterdženti za pranje rublja i aditiva . Međutim , ne priče tekuće deterdžente koji mogu izlijevanja ili curenja , ako vibracije podmetač a čini ih srušiti . Prahu deterdžent i aditivi su najbolje za pohranu u pijedestal ladici .

Pranja oprema

pranja pribor, kao što su police za kosu , omekšivač loptu ili drugih predmeta koji su ne koristiti za svaki teret može biti pohranjeni ovdje . Također se može pohraniti omekšivač listove u ladicu ; izbjegavajte pohranjivanje tekući omekšivač , jer bi to moglo curiti .
Storage

Postolje ladica može se koristiti i za druge ne- tekućih predmeta pohranjenih u praonici , kao što je suhom krpom ili krpe . Suhi proizvodi za čišćenje koja nisu posebno dizajnirane za pranje rublja mogu biti pohranjeni u postolju dokčišćenje proizvod neće reagirati na toplinu, vibracije ili potencijalnog vlage iz stroja .

Kemikalija ili otapala

Nemojte spremati kemikalije , otapala ili bilo koje druge potencijalno opasne materijale na pijedestal ladici , kao i toplina iz perilice dok je u uporabi , kao i potencijalni voda curi , može uzrokovati značajne štete ili čak kemijske curiti . Skladištenje kemijskih predmeta i otapala i daleko od perilici području je najbolje .

Kako izgraditi drvenu platformu za sušenje rublja

Potrošački odjeća za kosu imaju tendenciju da imaju vrata koja su nisko na podu , osim ako stavite kosu na platformi napraviti odjeću utovar i preuzimanje lakše . Većina aparata odluka sada tržište podudaranje postolja koje povećavaju perilice i suši

Více >