Kako to Jasan za kosu ventil koji ide na krov

nad time Lint i odjevnih vlakana koje dolaze labav tijekom sušenja može postati zarobljeni unutar sustavom ispuštanja sušilicu a . Ventilski sustav iscrpljuje vrući zrak iz unutrašnjosti kosu prema van . U nekim slučajevima , ventilacijske cijevi izvoditi do krova . Kao vlakna i vlakna postaju zarobljeni u oduška sustava ,protok zraka se smanjuje, a na kraju može dovesti do backup vrućem zraku . To može smanjiti funkcionalnost za kosu , oštetiti kosu , te u nekim slučajevima , izazvati opasnost od požara zbog zapaljivih vlakna . Lint graditi do mora ukloniti da bi se puni protok zraka . To je ono što vam je potrebno
odvijač
Snaga izbušiti
čmara čišćenje alatom ( fleksibilne šipke, Auger komad , uklanjanje blokada kuka privitak , četkom )
vakuum s crijevom
Show Više Upute Screenshot
1

Pronađite sklopku osigurač baterije za kosu u svoj osigurač kutiji . Okrenite ga u isključenom položaju .
2

Odvijte vijak stezaljke držikosu oduška cijev na stražnjoj kosu . Popustite spojnicu i odvojite crijevo sa stražnje kosu .
3

Spojite jednu od dugo fleksibilnih otvor za čišćenje šipkama u kraju svoje snage bušilice . Spojite četkom na kraju šipke .
4

Umetnite kist kraj štapa u odvod cijevi i pažljivo manevriranje ga prema gore u oduška sustava . Uključite napajanje bušilicu i polako gurati štap prema gore kroz sustav za ventilaciju . Rotira četke i opušta vlakna i prljavštinu .
5

Izvucite šipku i privrženost nježno iz otvora sustava . Pričvrstite uklanjanje blokada kuka funkcije na kraju šipke . Umetnite šipku s kukom alat u otvor koliko to može ići . Snaga se na bušilicu , dok se polako povlači udicu alat van uhvatiti razredi lint .
6

Pričvrstite četkom Auger nakon uklanjanja kuka alat. Trčanje štap i svrdlo kroz otvor pomoću energije bušilicu .
7

Umetnite vakuum crijevo u odvod sustava biti oprezni da ne bi ona zaglavi i uključite vakuumu . To će isisati preostalu nečistoću i dlačice .
8

Ponovno oduška cijevi na stražnjoj kosu . Zategnite vijak stezaljke i uključite napajanje za kosu na leđa .

Kako to Premjestiti bučne perilice rublja uz stube

Selidbe jezadatak zastrašujuća strane mnogih ljudi . Jedan posebno otegotna dio potez je prevozio aparate . Ako vam je potrebna da se presele na pranje , primjerice , koristiti posebne tehnike i opreme kako bi sebe i svoju perilicu na sigurnom . To j

Více >