Što uzrokuje Brown tragove na odjeći iz Cabrio Stroj za pranje rublja

?Cabrio perilica rublja je u produkciji Whirlpool Corp i nudi energetski učinkovite značajke kao što manje vode i energetska učinkovitost, automatsko brzine vrtnje i temperature kontrole . Njegova pranje opcije uključuju duboke čiste i delikatna ciklusa . Ako odjeća ispere u Cabriu završiti s Smeđe obojenje , međutim , nekoliko uzroka su mogući . Visoki udio željeza

Brown pruge na odjeći , kao i unutar Cabrio pranje često su uzrokovane visokim sadržajem željeza u vodi . Također možete primijetiti smeđe mrlje na jela u perilicu ili na drugim uređajima na bazi vode zbog vode visoke razine željeza . Korištenje filtera domaćinstva vode može ispraviti problem . Vodoinstalater može odgovoriti na pitanja i pomoći da se instalirati filtar .
Deterdžent Iznos

Korištenje preporučenu količinu deterdženta za svaki teret rublja je važan jer pomoću nižu razinu deterdženta može ostaviti odjeću prljava ili zamrljana . Većina Cabrio podloške su visoke učinkovitosti i treba koristiti s visoke učinkovitosti ( HE ) deterdžentom . Punjenje Cabrio Perilica rublja je deterdžent za "popuniti " marku razini daje najbolje rezultate .

Za pripremu tople vode

pranje odjeće u najtoplijem vode preporuča se na upute tkanina za njegu odjeće ' je idealan . Hladna voda ne može otopiti dovoljno deterdžent , a ne mogu dobiti odjeću čist kao vrućom vodom . Koristite tople vode ciklusa , i provjerite da cijev tople vode CABRIO Perilica rublja je spojen na slavinu tople vode i crijeva hladna voda stroja je spojena na hladnu vodu slavinu .

Odjeća Boje

pranje različite vrste i boje odjeće posebno je važno jer odjeća boja , uključujući i smeđe boje , može prenijeti između lakih predmeta i tamnim točkama . Imajući svjetlo - obojene stavke odvojeno od tamne boje predmeta je najbolje da spriječi svoje boje iz prijenosa i kako bi se spriječilo odjeću od izgleda prljavo . Koristite tekući varikinu kako bi se uklonili smeđe mrlje od bijele odjeće , ako pritom se preporuča u odjeći je naljepnica tkanina skrb upute .
Pranje čišćenje

Čišćenje Cabrio perilicu rublja redovito može pomoći da se spriječi smeđe tragove na odjeći . Stavite perilicu za rublje kada čišći tabletu stroja prazan koš , postavite perilicu na " Clean Tub " ciklus , i početi ciklus . Kadzavršetka ciklusa , ostavite CABRIO vrata ili poklopac otvoren kako bi se omogućiloda se osuši koš .
Whirlpool Služba

Kontakt Whirlpool ako su smeđe mrlje i dalje se javljaju nakon što ste napravili promjene da se riješi problem . Mrlje se pojavljuju kada su neki od brtvi Cabrio Perilica rublja je istrošiti i zahtijevaju zamjenu .

Kako popraviti Whirlpool kosu ignitor

Whirlpool čini kosu koje koriste plin za pružanje izvor topline . Topline ciklus počinje kada su ignitor prongs zagrijati i zapaliti plin prolazi preko njega . Akoplin ne zapali ispravno , postojišansa daignitor je slomljen . To je najbolje zamijenit

Více >