Informacije o plastičnih perilice rublja kace

perilica rublja prosječnog dohotka radi oko 600 opterećenja svake godine , prema proizvođač rublja - Opskrba Proctor & Gamble . S obzirom na važnost i učestalost pranja odjeće u životima većine Amerikanaca , trajnost jeključni čimbenik u odabiru perilice rublja . Iako ovi uređaji imaju mnoge značajke , uključujući raznih postavki ciklusa i temperature ,odabir perilici kadi može biti jedan od najvažnijih opcija . Porculan Usporedba

Povijesno gledano , stroj za pranje rublja kade su izrađene od porculana ili staklastog emajla . Iako to se smatraloizdržljiv materijal , to nije bio neprohodan na koroziju . Promijenite ostavio u džepovima - kao i drugim tvrdim predmetima - mogla chip fragmenti off unutrašnjost kade , što bi za posljedicu hrđe . Osim toga , ova perilica rublja kace imali prosječni životni vijek od samo 10 godina prije nego što će doći do curenja vode i zahtijevaju zamjenu .
Stainless Steel usporedbi

nehrđajućeg čelika perilica rublja kace su dostupni u mnogim high - end modela aparata . Informacije potrošača stranica ConsumerReports.org navodi da je od nehrđajućeg čelika kace omogućiti intenzivnijim vrtnje , što može smanjiti količinu vode slijeva u odjeću , čime se skraćuje vrijeme sušenja i na kraju produljenje njihova života . Nehrđajućeg čelika kace i otporni su na koroziju , napominje položaj ' online vodič za perilica rublja .
Plastične Stroj za pranje rublja kace

Plastične pranje rublja kace su popularni za nekoliko je razloga . Plastika developer i proizvođač Borealis napominje da je materijal jeftiniji za proizvodnju , nudi više mogućnosti i dizajn reciklira lakše nego druge opcije za pranje -kadom . Oba ConsumerReports.org i Borealis podrzavaju hrđe otpor plastične kace . Alistranica 411HomeRepair navodi da plastične perilica rublja kace može bušiti ili suza . U slučaju oštećenja , ove kace ne može popraviti , tako da je cijela kada bi trebao biti zamijenjen .

Održavanje

Plastične perilica rublja kade su lako čisti i održavanje . Savjeti Početna stranica Upravljanje Kućanski 101 preporuča mokrom krpom kako bi uklonili ostatke iz kade , a zatim dezinfekciju kada pokretanjem prazan ciklus koji sadrži 3 /4 šalice bjelila u galon vode . Potresaj smjesu u stroj za manje od minute , a zatim pauzirati ciklus u trajanju od najmanje 10 minuta da serješenje zasititi i dezinficirati kadu . Zatim dodajte normalnu količinu deterdženta i nastaviti ciklus kao normalno .

Moj Bosch Steam kosu curi voda

Bosch Logixx 8 koristi paru tehnologijskog sustava , umjesto samo na topli zrak, sušiti rublje . Ovaj postupak sušenja uklanja bore i nabora iz odjeće u procesu sušenja da vrući zrak ne može sam . Ako Bosch curi pare za kosu , to može biti zbog brojn

Více >