Propuštanje pranje Sapun pokazuje

strojevi za pranje subrzi , zgodan način za čišćenje odjeću i posteljinu . Ovi uređaji postaju manje zgodan kada počnu neispravan i curi . Povremeno , to curi uključuje ne samo vode , nego i sapun . Broj izvora uzrokovati ovaj problem , a sve mora biti brzo popraviti kako bi se spriječilo daljnje i ozbiljnije štete . Previše deterdženta

Jedan od razloga strojevi za pranje curiti sapunicu jersapun je previše pun sapunice . Perilica rublja kombinira zrak, vodu i sapun i tvori mjehuriće koji Perite rublje čisto . Akodeterdženta u pranju je visoka pjenjenje ili nepropisno dodao ,osipa . Low - pjenjenje deterdženti , često se koriste u visokoučinkovitih strojeva za pranje rublja , proizvode manje sapunicu i spriječiti curenje sapunici . Akodeterdžent je visoka pjenjenje , koristiti samo iznos naveden za vaš pojedini stroj u vlasnika perilicu u priručniku .
Overload

perilica rublja ispunjen do vrha s Odjeća je vjerojatno da će curiti sapunicu . To je zato štostroj postaje toliko puna rublja kojeje dodao voda nema gdje otići , ali van. Preopterećen perilica rublja može postati neuravnotežen , klimatav i opušta se tijekom pranja . Neuravnotežena stroj također stvara curenje sapunici . Trčanje opterećenje rublja kroz stroj bez sapuna . Ako se ne propušta , preopterećenja ili izvan ravnoteže jevjerojatno problem. Smanjite količinu rublja koju stavite u stroj i provjerite svoje priručnik za rebalans savjete .
Klompe

Ako imate prednjim punjenjem stroj za pranje rublja i ona počinje curi sapunicu ,začepiti mogao biti odgovoran . Zaostale deterdžent , prljavštine i krhotine iz opere često prikupljati i dalje na vrata pečatom . Kao što je ove tvari prikupiti na pečat , oni stvaraju male curi . Ove curi dovesti do sapunici zbrčkan kaplje iz vašeg stroja za pranje rublja . Spriječite taj problem čišćenjem pečat vrata svaki put kad se koristiti svoj prednji utovar pranje . Koristite čistom mekanom krpom obrišite gumenu brtvu i rub brtve na svoj vrata perilice , sprječavanje curenja sapunici .
Sapun Dispenser Problem

Neki pranje strojevi su sapun dispenzore kada je izlivena deterdžent i stavljen u ispiranja u odgovarajuće vrijeme u ciklusu . Ako se to dozator postaje začepljen , voda ispunjava dozator prijedeterdžent je skroz u pranju čini . Rezultat jeprelijevanje sapunici iz automata i sa strane stroja . Očistite klompe iz automata lijevanjem kipuće vode u dozator dok voda jednostavno nestane . Prekomjerno visoki tlak vode može uzrokovati sapun curiti .

Kako provjeriti da liFilter Drain pumpe na Whirlpool Perilica je začepljen

začepljen odvod pumpe u svom Whirlpool pranje sprečava vodu iz iscrpljujuće potpunosti i prekida čišćenje ciklus . Odvod pumpa je dostupan samo preko demontaže vaše suđe , ali možete provjeriti klompe pokretanjem normalan ciklus pranja da vidi je liv

Více >