Ono što treba zamijeniti Kadmiješalice na GE Stroj za pranje rublja zatvara

GE podloške napredak kroz cikluse oprati odjeću temeljito . Uznemirenost ciklus olabavljuje krhotine i gura sapunicu kroz svoju odjeću . Kadagitator u vašem GE stroj za pranje rublja zatvara, možete zaglaviti s mokrim , ali prljave odjeće . Top-to - bottom inspekcija uznemirenost ciklusa može vam pomoći u određivanju koji dijelovi za zamjenu ili popravak . Timer kontrole

Podmetači imaju poklopac sklopke koje puštajuupravljačka ploča znam da je sigurno koristiti uzburkati i vrtnje . Akosklopka poklopac ne uspije ,perilica neće znati da se prebaci na one cycles.If vaš GE za suđe nije ni pokušavao agitirati , ali i druge cikluse rade kad ih odaberete , šanse suprekidač timera je neispravan . Ciklusi Perilica rublja određuju se satnim mehanizmom unutar upravljačke ploče . Timer je osmišljen kako bi se prebacili na različitim dijelovima ciklusa po unaprijed programiranih vremena . Ako imate know -how , možete testirati kontrole timera sa Ohmmetar vidjeti ako se otpor između svakog ciklusa izbora .
Spojnica

spojnica jeplastični komad koji povezuje motor za prijenosne osovine , koji vozi potresivačem . Tijekom vremena , spojnika zubi može nositi dolje i više ne uhvatite prijenos vratilo prisiliti miješalicu za kretanje . Vaš GE perilica rublja pokušat će mješati . Umjesto toga , mogli ste čuti cviljenje zvuk , jermotor pokušava rotirati prijenos vratilo , alispojnica nije to gripozan . Možete zamijeniti spojnik izvlačenjem ga bez između motora i prijenosne osovine .
Spojka

Neki GE strojevi za pranje koristite kvačilo sustav umjesto prijenos vratilo rastaviti odjeću . Sustav spojke radi baš kao i one u automobilu ; to pomaže perilici brzine prekidač motora . Kao takav ,spojka može tijekom vremena zakazati . Ako vaš GE suđa ima kvačilo i sumnjate da nije uspio , odnesite je tehničar za popravak jerkvačilo jekomplicirano uređaj koji kontrolira brzinu i za druge funkcije stroja .
Pogonski motor

pogonski motor se vrti u dva smjera : jedan za rad centrifugiranje idrugima da rade uznemirenost ciklus . Moguće je da se motor ne uspije u uznemirenost ciklusa , ali ne u centrifugiranja. Možete testirati ovu postavljanjem suđa za centrifugiranja i kad i ako se to radi . Ako se to radi u spina , ali ne u uznemirenost ,motor mogao biti izgorjelo za uznemirenost ciklusa .

Kako Provjerite Lint u Calypso kosu

Whirlpool -a Calypso za kosu ima mirovinskog sušenja tehnologiju . Ovaj pametni kosu osjeti kad odjeća suha , a zatim se isključuje radi uštede energije . Ovaj proizvod se više ne prodaje po trgovinama , ali kuće i dalje koristiti ove kompaktne jedin

Více >