Kako stabilizirati podnožju posuđa

Kadperilica rublja instaliran , izjednačujući pranje je dio standardnog postupka instalacije . Tijekom vremena ,stabilnost pranje može biti ugrožena , a to može početi rock ili vibrira oko svoje vešeraj . Kada se to dogodi , to signalizira potrebu da opet na višu razinu perilicu za vraćanje stabilnosti . Ne treba ti aparat tehničar za napraviti izravnavanje , jer je to jedan posao koji možete uhvatiti u koštac na svoju ruku . To je ono što vam je potrebno
drvo blok
ključ
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pomaknite perilicu na čvrstu i ravnu podu , ako to već niste učinili . Ne bi trebao staviti perilicu na sag , jer to nijestabilnu površinu . Drvo , beton , crijep ili linoleum podovi su stabilne podne površine .
2

Gurnite prema dolje na svakom uglu pranje kako bi se utvrdilo što noge biti potrebno prilagoditi . Pranje će stijena , ako se ne sjedi razinu . Možda ćete morati prilagoditi samo jednu nogu , ili bi potrajati prilagodbe na tri noge stabilizirati perilicu .
3

podbočiti prednje i stražnje pranje s drvenim blok za podešavanje nogama. Stroj je teška , tako da će možda trebati prijatelja za pomoć . Na nekim podloške , samo stražnje noge mogu se prilagoditi ; drugi su oba prednja i stražnja podesive noge .
4

Matice nogama koje želite prilagoditi . Učinite to tako da rukom ili s ključem , ako su orasi su pretijesne .
5

Zategnite matice na nogama nakon što je napravio prilagodbe .
6

Izvadite drvo blok i spustite perilicu da vidi da li je to razina . Ako ne , da više prilagodbe na nogama .

Kako to Utočište Whirlpool za kosu koji nije puše Heat

U trenutku kadatopli zrak zaustavlja ,Whirlpool kosu pretvara u ništa, ali za odjeću sušilica rublja koje neće utjecati na mokru odjeću iznutra . Iako Whirlpool odjeća za kosu zahtijevaju niz komponenti zadržati toplinu kruži , samo je jedan od glavn

Více >