Kako Rješavanje problema Kenmore Quiet Pak Perilica

Dio Kenmore Elite linije ,Kenmore Quiet Pak suđa jefront- loading perilica rublja . Dok koristite ovaj stroj u svom domu , možda se pojave problemi performansi s pločicom . Možete otkloniti probleme čim se pojave , koje mogu vam omogućiti da se izbjegne zovete aparata popravak tehničar . Upute Screenshot
1

Press " Pauza /Opoziv " dva puta za zaustavljanje trenutnog ciklusa kada se kod pogreške . Isključite perilicu i provjerite priključak vode za kod " FH . " Isključite i tražiti odvodnje plesti ili začepiti ako imate kod " F02 . " Za bilo koji drugi "F" kodova , odaberite " mozgova & Spin " ako imapuno vode u pranje prije ponovnog odabira svoje pranje i pritiskom na " start ".
2

Gurnite kabel za napajanje kako bi potvrdili da je siguran u zidnu utičnicu , ako suđa nema snage ili zaustavlja . Isto tako , potvrđuju da suvrata potpuno zatvorena, odabranaciklus i" Start" gumb je čvrsto gurnuo .
3

Pogledajte više iza pranje lidovod vode ima kink u to da treba biti ispravljene , akopranje neće ispuniti , isprati ili oprati . Drugi mogući uzroci tog problema suvoda ne bude uključen izačepiti gdjecrijevo povezuje s pločicom . Provjerite svaki utvrditi problem . Ako jezačepiti , morate Kakobisteodvojilicrijevo i ukloniti čestice uzrokuju zabrtviti .
4

Provjerite je li pregorio osigurač kućanstva ili osigurač ukoliko prestane pranje . Uklonite sve produžni kabel s uređajem za pranje , jer to će uzrokovatipranje zaustaviti .
5

redistribuirati pozamašan teret , ili provjeriti visinu odvodne cijevi , akoperilica neće odvoditi . Crijevo ne može biti više od 96 cm iznad razine poda . Pogledajte kontrolnoj ploči da li se prikazuje" SUD " broj, što znači višak sapunicu. SUD code zahtijeva dodatni ciklus prije isušivanja .
6

Dodirnite rubove pranje kada je isključen kako bi se utvrdilo je stijena natrag i naprijed , što može izazvati buku vibracija tijekom ciklusa . Ako se to dogodi , popustiti nogu s ključem za podešavanje visine . Ostali uzroci buke u stroju za pranje perete stavke s metalnim kopčama ili gumbi i sjedi perilicu na podu koja nije čvrsta . Komad šperploče stavljen pod pranje će utišati buku koja dolazi izpovršina ne bude čvrsta .
7

Otvorite vrata za pranje, i ostaviti ga otvoriti kada se ne koristi , ako imate mirisi u pranje . Čvrsto pečat vrata može izazvati neugodne mirise u pranje akovrata nisu ostala otvorena kako bi se omogućiloza pranje na suho .

Kako raščistiti pumpa za vodu za pranje rublja

Kadperilica rublja ispunjava ,elektronski ventil otvara iposuda za pranje rublja ispunjava gravitacijom . Kada se završiciklus , a izlučivanje vode ,pumpu za ispuštanje je potrebno kako bi se pomoglo . U vrijeme ,odvod pumpa može začepiti zbog viška

Více >