3 zubac vs . 4 zubac kosu Čepovi

Ako doveo kući svoju novu kosu s vijkom 4 - zubac kosu samo da otkrijete da vaša kuća ima samo 3 -trn prodajnih mjesta , imaš problem kompatibilnosti na rukama . Svoje najbolje rješenje za ovaj problem je da nadogradite svoj izlaz na 4 - wire izvedbi koja je također pod kodnim skladu s National Electrical Code od 2000 . Trebat će vam ovlašteni električar instalirati kod usklađen izlaz za vas . Također možete promijeniti iz 4 - zubac kabel za 3 - zubac moždine , ali provjerite s proizvođačem kosu prvo , samo da bude na sigurnom . 3 - wire vs 4 - žice Prodajna

kuća izgrađena prije 1996 nose 3 - wire utičnicu . Možete imaticertificirani tehničar nadograditi utičnice za 4 - žice utičnicu tako da možete koristiti utikač kabela na 4 - žice . Ako imate 4 - wire izlaz je već instaliran u kući , ne mijenjati utičnicu natrag u 3 - žice utičnicu , jer to je protuzakonito . Uvijek nadograditiutikač . Nikad ne pokušati stvoriti prečicom adapter kao takav adapter postoji na tržištu zbog problema opasnost od požara .
4 - wire kosu Plug

Tu jejednostavno formula za prisjećajući kako instalirati 4 - wire kabel . Kada vijcima u žicama na kosu natrag terminala ,crvena žica ide u desno (R do R ) ,crna žica ide na lijevo (B do L ) ,bijela žica ide u sredini ( W na M ) , izelena uzemljenje žica ide izvan ploče na vijak za uzemljenje . Ako nemate vijak za uzemljenje , nazovite proizvođača kosu za pojašnjenje o pravilnom plasman . Ako imate u prilogu za uzemljenje na kosu , već poništiti žice te ga priključiti na bijelu žicu terminala . Provjerite sa svojim proizvođača za kosu kako bi bili sigurni da je to točno za vaš model za kosu .
3 - wire kosu Plug

Čepovi se obično ne boji i nemajuuzemljenje uključeni . Pravo žica ide na desnu stranu vijka ,lijevo žica ide na lijevu vijkom isrednje žica ide na srednji vijak . Na starijim kosu , postojiuzemljenje žice koja ide od terminala na slučaj kosu . Uvjerite se da je i dalje povezan prilikom instalacije kabel i zatvorite terminal .

Opreza

Uvijek isključite kosu kabel iz utičnice prije odvijanjem stražnja terminala ploču . Pobrinite se da ne ispadne vijak u tijelu kosu prilikom uklanjanja ili ugradnje ploča i napajanje . Držite par goblen kliještima ruci ili koristiti magnetizirana sondu koja će dokopati se vijak ako je izgubljen duboko u kosu dnu .

Kosu je otkucava , ali ne uključuje

Ovaj problem se obično javlja naglo : Možete učitati svoju kosu s mokre odjeće , okrenite timer i pritisnite On gumb . Kosu ne pokrene , ali slabo se čuje zvuk timera jer krpelja off vremenskih ciklusa . Pri rješavanju problema , početi s manjim, viš

Více >