Sanacije Kenmore Front - Load Perilica to nije Spinning

Vaš Kenmore pranje slijede proces programiranih ciklusa pravilno očistiti odjeću i druge predmete koje mjesto unutar njega . Ovi procesi su pred- ispiranje , pranje ciklus , ciklus ispiranja i centrifugiranje. Centrifugiranje je namijenjen za uklanjanje vode iz bubnja za pranje te od odjeće unutar bubnja . Ako vaš Kenmore suđa ne vrti , što vjerojatno može dijagnosticirati problem bez stručne pomoći . Upute Screenshot
1

Provjerite Glavni osigurač baterije kako bi bili sigurni dapranje nije izgubio pristup napajanja . Akoprekidač baterije je postavljen na " Off " jednostavno okrenuti leđa na to " On. " Možda ćete morati ponovno pokrenuti perilicu nakon okretanja moć na leđa.
2

Ispitati drenažu crijeva koji su zakačen na pranje kako bi bili sigurni da ravno i ne uvijeno . Upletena ilikrive vode linije mogu otežati za uklanjanje vode iz aparata . Kada vaša perilica ne može izmaknuti vodu , ona prestaje vrtjeti . Pobrinite seza posuđe ne odmara se na odvodne cijevi .
3

Press na vrata pranje kako bi se osiguralo da se zatvori . Akose vrata za pranje je djelomično ili potpuno otvoren ,aparat neće vrtjeti . Nakon što ste zatvorili vrata , morate pritisnuti "Start /Stop " gumb za ponovno pokretanje centrifugiranje.
4

Otvorite krhotine filter ladicu na dnu prednje strane Kenmore prednjim opterećenja za pranje . Izvucite odvodnu cijev iz ladice i stavite ga u kantu ili drugu posudu . Izvadite kapicu iz odvodne cijevi i nekavode potpuno ocijedite . Vratite poklopac i stavite odvodnu cijev natrag u ladicu . Zatvorite krhotine filter ladicu .

Kako doći do košaricu Drive u perilici rublja

Košara vožnje u stroju za pranje rublja je odgovoran za okretanje akcije perilice koš. Košara disk obično je povezano s motorom pomoću remena i može istroše ili oštećeni tijekom vremena , ili akomotor ili remen je neispravancijeli koš diska neće uspj

Více >