Moj Kenmore Front - Load pranje curi voda iz vrata

Kenmore front- load suđe koje curi od ulaznih vrata ne zahtijeva značajnu količinu truda da dijagnosticiraju ili popraviti , ali važno je da pogledate u problemu . Dopuštajućisuđa i dalje curiti iz ulaznih vrata može uzrokovati štetu kat . Uz oštećenje površine poda , voda se također može izazvati oštećenje u podu ako prodire ispod površine . Iz tog razloga , trebali biste se pobrinuti za sve propuste koji dolaze iz vašeg pranje - bez obzira na to gdje su započeti . Propuštanje ulazna vrata

Očistite staklo na vratima koja pruža prozor u prednjem dijelu pranje . Kada je ova staklena vrata zaprlja , ostatak gradi se ipotencijal za curi povećava . Očistite staklo na vratima s krpom umočenom u mješavinu od tri četvrtine šalice tekućeg klora i 1 galon toplom vodom . Obrišite brtvu koja okružuje unutarnje strane vrata , kao i staklo na vratima s tom krpom .
Ulaz crijeva Veze

Ispitati veze ulaz crijeva ako vidite propuštati ili lokva vode nalazi iza pranje . Vruće i hladno veze crijevo za vodu moraju biti široka oko ventila na zidu i gdje su se izravno povezati s pločicom . Koristite ključa zategnite veze okretanjem svakog jedan smjeru kazaljke na satu .
Ispust Visina

Move sajlu na mjesto koje je manje od 96 centimetara visoka . Voda koja dolazi iz crijeva i odvod u kojima je više od 96 centimetara visoki će imati poteškoća se kreće u odvod uz normalnu snagu da bi se, akoispust bilo samo par metara od poda . To uzrokuje vodu da ostane u pranje , a ne u potpunosti ocijedite . Nakon toga , kad otvorite vrata perilice , može istjecati voda s prednje strane , jer to nije u potpunosti isprazniti .
Odvodne cijevi Insertion

ispust trebao biti stavljen oko osam do 12 centimetara u na slavina . Uvjerite seplastični lakat koji je došao sa svojim pranje se nalazi na kraju crijeva . To ga čini lakšim za mjesto crijevo na kraju slavina . Kravata odvodnu cijev na slavina s nizom ili twist kravatu da ga zadrži na mjestu . Cijev odvoda koji nije potpuno umetnuta ili koja pada iz slavina zasigurno će izazvati voda curiti oko suđa .

Što uzrokujeDrain pumpe na Nije Ocijedite na GE prednjim punjenjem posuđa

? GE proizvodi razne prednjim punjenjem strojevi za pranje s različitim funkcijama , uključujući i pare , kontrole vibracije , specijalitet ciklusima za razne odjeće i posteljnog rublja , hladnog pranja vodom , dezinficirati , kade čiste mogućnosti ,

Více >