Kenmore Front Load pranje nije Spinning Odjeća Suhi

Nakon vaših Kenmore pranje pereodjeću u bubnju , onda ispire odjeću kako bi uklonili ostatke deterdženta iz opere . Budući daciklus ispiranja čini odjeće vlažnija ,pranje obavlja drugu centrifugiranje smanjiti vlagu u odjeći . Vi ne bi trebali očekivati​​odjeću da izađu na pranje potpuno suho , ali to bi trebalo biti dovoljno suho da ne propuštaju dok se krećete odjeću od podloška za kosu . Alipranje neće moći vrtjeti odjeća suho , ako to nije u stanju ukloniti vodu iz unutrašnjosti bubnja . Pregledajte odvodne cijevi

Bacite pogled na odvodne cijevi kako bi se utvrdilo postoji liproblem s crijevom koji uzrokuje pranje ne biti u mogućnosti da se ukloni voda . Crijevo za odvod ne smije biti zarobljen između zida i stražnje strane uređaja , jer to može izazvati Pinches ili Kinks u odvod liniju koja može biti teško za vodu za kretanje kroz crijevo . Crijevo treba biti ravno . Pokušaj ga zadržati iz postaje upletena .
Ocijedite Klompe

ukloniti odvodnu cijev od podloška i tražiti unutar vidjeti ako možete pronaći sve stavke poput kose ili ostalih prepreka koje mogu biti uzrok vodu da ne bi mogli nesmetano teći od podloška . Akoodvod začepljen , sprej crijevo s mlaznicom na njega kroz odvodne cijevi popustiti zabrtviti . Akozačepiti ne može biti uklonjena , razmislite o kupnji i instaliranju nove odvodne cijevi.
Odvodne cijevi pretijesne

ispust je opremljen saU- u obliku plastične komad koji odgovara na otvor na kraju cijevi . Provjerite je li to u obliku slova komad lagano se umeće u slavina . Ako strpati crijevo u slavina više od oko šest do 12 inča , tu ne može biti dovoljno zraka da bi voda mogla izaći iz crijeva i ući u cijev . Kada se to dogodi , voda ostaje u bubnju za pranje suđa inakon toga nije u mogućnosti vrtjeti odjeće suho .
Odvodne cijevi previsoka

vodu koja putuje iz cijev odvoda u slavina se može kretati brzinom koja omogućuje da imaju dovoljno zamah za kretanje kroz crijeva , čak i akohidrant je veći od samog pranje . Međutim , voda se ne može pomicati više od 96 inča . Ocijedite vodu na nekom drugom mjestu ili smanjiti visinu slavina , ako je više od 96 centimetara . Iako su neki vode može brže s visokim slavina , koliko vode će se vratiti na pranje i čine ga teško zapranje vrtjeti odjeću suho .

Kako zamijeniti HOTPOINT Aquarius ležajevi

HOTPOINT Aquarius jefront- loading perilica za rublje proizveden od strane Europske uređaja tvrtke HOTPOINT . Kad se ležajevi unutar pranje početi kvar ,bubanj za pranje neće vrtjeti ispravno iperilica rublja će početi napraviti meljanja . Obično mož

Více >