Moj LG Stroj za pranje rublja curi iz otvora za zrak

LG čini i sprijeda - loading i top -loading strojevi za pranje rublja . Kao što koristite za pranje , možda ćete primijetiti vode na podu zbog propuštanja . Ako mislitecurenja dolazi iz otvora za zrak , to je vjerojatno zbog nečega što možete otkloniti i popraviti bez potrebe pozvati vodoinstalatera ili aparata za popravak tech. Perilica Crijeva

plasman od cijevi od vode iznad otvora za zrak na stražnjem dijelu perilice . Prije rješavanje problema odušnika curenja , morate potvrditi davoda nije zapravo kaplje ili trče iz crijeva . Osjetite za vodu oko crijeva , gdje se povezuju s pločicom . Ako nema vode nema , onda curenja dolazi iz otvora za zrak . Ako postoji pukotina oko crijeva , zategnite veze zaustaviti vodu iz curi i trčanje niz leđa suđe.
Višak deterdžent

Kada to učinite rublje , pažljivo odmjerite deterdžent . Koristite samo količinu deterdženta naznačeno od strane proizvođača . Na primjer , ako imate malu opterećenje rublja i vaši tekućih deterdženata upute preporučuju odlazak na prvi prijeći liniju , ne idu u drugom redu samo zato što mislitepraonica je extra prljav . Zbog učinkovitog dizajna LG perilice , koristeći previše deterdženta za količinu vode strojevi koriste može dovesti do curenja iz leđa ventilaciji . Smanjenje količina deterdženta će spriječiti ovu iz događa .
Pogrešno deterdžent

LG perilice rublja općenito su dizajnirani kako bi se koristiti s visoke učinkovitosti , ili HE , deterdžent . Ne koristite HE deterdžent stvara probleme . Non - HE deterdžent stvara više sapunicu nego što deterdžentom , što rezultira u pranje ima dodati dodatni ciklus ispiranja za svako opterećenje rublja . To također dovodi do curenja iz stražnjeg otvora zraka na stroju . Zamjena ne HE deterdžent s HE deterdžentom će spriječiti curenje zbog korištenja pogrešnog deterdžent .
Neravnomjerna pranje

Ako vaš LG perilica ne sjedi razinu , da može dovesti do curenja iz otvora za zrak , na cijevi od vode i drugih mjesta na stroju . Možete jednostavno reći , akopranje je razini tako da pritom na njega i vidjeti ako je stijena natrag i naprijed . Ako je tako , trebate na razini stroja . To je nešto što možete učiniti sami , ako imate ključ . Noge za pranje su podesivi , tako da sve što trebate učiniti je otpustiti Matice nogama produžiti ili skratiti ih . Zategnite noge nakon što su razinu stroja . Vi svibanj ne treba da se prilagodi svakom nogu , samo one koje su prekratko ili predugo .

Kako otkloniti osigurači na Kenmore Front Load kosu

Kenmore prednji opterećenje za kosu koristite regulator i ciklus timera žičani za grijanje element . Odabir ciklus također postavlja razinu topline za tog ciklusa . Kao sigurnosna značajka , grijač sušilicu a je priključena na termički osigurač koji

Více >