KakoKondenzacija kosu Work

? Kondenzacija kosu , poznatiji kao kondenzator za kosu , idealne su za stanove ili zgrade gdje izvan kosu prozračivanje nije moguća . Ove sušilice će suhu odjeću bez isključenjem dlačice ili vlagu u vaš dom . Način sušenja je napredniji od ventilirani kosu , ali tu su i prednosti i nedostaci u korištenju kondenzatora za kosu . Zrakom hlađeni Kondenzacija kosu

zrakom hlađeni kondenzacije kosu koristi zrak u prostoriji za suhu odjeću . Kosu uzima u zrak iz prostorije , koja teče preko i hladi kondenzator , koji uklanja vlagu iz odjeće . Voda ukloniti iz odjeće, odvode u spremnik na dnu kosu . Topli zrak je tada izbačen natrag u sobu bez vlage . Spremnik mora biti ručno isprazniti kada je pun .
Vodom hlađenim Kondenzacija kosu

s vodenim hlađenjem kondenzacije sušilice potrebna način povezivanja s hladnom vodom i pipa podni odvod . Zrak u sušilici cirkulira preko grijača i kondenzacijski zavojnica , koja se hladi hladnom vodom krenuo s slavinu . Zagrijani zrak se vraća u kosu za sušenje odjeće . Višak vode odvode iz sušilice u odvod .

Stilovi

Kondenzacija kosu su ili stand-alone ili kombinacije perilica i sušilica rublja jedinice . Samostalan kosu su zrakom hlađen kondenzacije sušilice i kombinacija za kosu su jedinice hlađenih vodom . Kombinacija perilica i sušilica rublja će oprati odjeću i osušiti odjeću u istom bubnju . Čimciklus pranja završi,kosu ciklus počinje .


Prednosti i nedostatke

samostalan kondenzacije kosu su energetski učinkovitiji nego kosu koja je ventilirani prema američkog energetskog Odjela Izgradnja energetskih kodeksa program Resource Center . Kombinacija perilica i sušilica rublja jedinice zauzimaju manje prostora i može stati u manjim prostorima, jednostavno , gdje jesamostalan kosu ne mogu. Kombinirane jedinice treba duže vremena da se osuši odjeću . Kombinirane jedinice ne omogućuju vam da opere jedan opterećenje i osušite drugo u isto vrijeme .

Kako to Utočište Whirlpool Calypso Perilica

Whirlpool Calypso perilica rublja zaradi svoje ime od ritmičkog gibanja svojoj odjeći bubnja tijekom pranja . Stroj je dizajniran da se presele na odjeću , kojom se koriste vodu i kretanje tanjur na dnu odjeće bubnju . Kao rezultat toga , tu je i već

Více >