Što li F - 20 stalak za na Whirlpool perilice rublja ?

Strojevi za pranje rublja Whirlpool pružiti niz šifri pogrešaka koje se prikazuju na zaslonu LD kada se otkrije da nešto nije u redu s njegovom pogonu . Kod F20 će zasvijetliti kadaprekidač tlaka nije aktivirao nakon 6 minuta punjenje stroja s vodom . Kod pogreške znači da se stroj ne otkrivanje bilo vode dolaze u pranje kadom . Nema ulaska vode

kod F20 pogreška može se spotaknuo i ako nema vode ili kada ima malo vode dolazi u. Ako nema vode , onda bi to moglo značiti daulazni ventil je začepljen i ne ostavljajući bilo koji vode kroz . Provjerite usisnih ekrane te ih očistiti ako imapuno krhotine zaglavi na njih . Također , provjerite da su slavine voda su na i da su crijeva kako su na pregibe i začepiti besplatno .
Vode ravnu Problem

Ako postoji voda koja ulazi u pranje kada, onda bi to moglo bitipitanje vode ravnu koji uzrokuje kod F20 pogrešci poskočiti . To se događa kada nema zraka jaz u odvod linije , koja stvara vakuum , a voda odvode prerano . Da bi se to spriječilo ,odvodna cijev ne bi trebalo biti više od 72 centimetara od poda ili manje od 34 centimetara od poda na vrijeme . Pobrinite se da ne zapečatiti vrh odvodne cijevi , jer to može uzrokovati više problema .
Pressure Switch

Ako postoji ulazi voda i to nije istakanje problema , to bi mogao bitiproblem s prekidača tlaka . Za provjeru prekidača tlaka , skinite vijke za gornjem panelu se nalazi na stražnjoj strani perilice. Prekidač tlaka na stražnjem desnom kutu iokrugli plastični uređaj s klima crijeva i ostalih priključaka na njega priključeni . Provjerite da li ti crijeva i priključci svi su pravilno postavljen , te da ne postoje Kinks ili druge blokade . Također, provjerite da nema curenja ili pukotine u crijevo za zrak .

Razmatranja

Prije nego što bilo rješavanje problema , isključite ili na drugi način ukloniti izvor napajanja iz perilice . Kad radiš bilo koju vrstu rješavanje problema za Whirlpool perilicom rublja , to je najbolje konzultirati svog vlasnika priručnik i slijedite upute točno . Ako ste ikada u nedoumici , nazovite Whirlpool je službu za korisnike liniju za pomoć .

Kako to Utočište za kosu s NO Heat ignitor

Kao vašem domu peći , vaša odjeća za kosu koristi ignitor na vatru sklop plamenika . Ovaj ignitor ne proizvodi plamen već zagrijava na tako visokoj temperaturi da su plamenici uhvatiti plamen off njegova toplina . To jeviše moderna i sigurna alternat

Více >