Kako Rješavanje problema Kenmore LG plin za kosu

Prodano isključivo Sears vlasništvu trgovinama , Kenmore aparati su izrađeni od strane proizvođača kao što su Whirlpool , Bosch i LG . Ako ste imali problema s plinom za kosu Kenmore LG , možda ćete biti u mogućnosti otkloniti problem i riješiti ga na svoju vlastitu . Na taj način eliminira potrebu za uslugu poziva na kosu . Upute Screenshot
1

Provjerite kabel za napajanje kako bi potvrdili da je umetnut u utičnicu sigurno , ako je vaša kosu ne može uključiti . Spotaknuo baterije ili pregorio osigurač može biti kriv , koje možete zamijeniti ili resetirati koliko je potrebno da se moć natrag u stroj . Loše osigurač baterije također može uzrokovatikosu da imaju moć , ali ne i toplinu .
2

Pogledaj iza kosu kako bi potvrdili da jeopskrba plinom ventil je otvoren , ako nemamo toplinu u stroju . Ako sve izgleda u redu s njim , poziva vas plinska tvrtka potvrditi vam se ne da poteškoće s opskrbe plinom .
3

Slijedite upute na omekšivač ako ste uzimajući masne mrlje na praonica . Stavi samo čistu rublje u sušilicu jer prljavih predmeta pomiješana s čistim predmeta možete masnoće i nečistoće .
4

Podignite krpu filtar iz dna otvora za kosu vrata . Ako je prekrivena tkaninom , to može dovesti do vaše rublje ne uzimajući suho ili u lint uzimajući u cijelom vašem rublju . Očistite filter svaki put kada koristite računalo.
5

uzmi neki od rublju iz sušilice za rublje , akoje previše pun i vaše stavke ne uzimajući suha . Previše pranje također može loptu i odbijaju strane kosu , stvarajući glasne zvukove . Također , ako imate samo nekoliko stavki u kosu , oni ne mogu sušiti na zadovoljavajući način , jer oni imaju tendenciju da će sljepljivanje i ne kretati kosu kao što bi trebale . Ako imate malu opterećenje rublja , dodati nekoliko čisti ručnici na kosu za najbolje rezultate .

Kako promijeniti kvačilo u Whirlpool Ultimate Care

Whirlpool Ultimate Njega posuđa pruža dugogodišnje odjeću funkcionalnosti pranje ako se pravilno održava i zbrinut . No, čak inajbolju njegu ne može spriječiti pokretnih dijelova iz nosio nakon dugotrajne uporabe . Akosuđa ne huškati , spin, ocijedit

Více >