Moj Kenmore Perilica izlijevanje vode kada Prošlo punjenje

Ponekad curenja može razviti u vašem Kenmore stroj za pranje rublja . Propušta se može dogoditi samo kadaza pranje početku ispunjava vodom ili svaki put kad točenje stroj s vodom tijekom ciklusa pranja . Problem propuštanja može biti uzrokovan nešto što može popraviti , što vam štedi trošak popravka po vodoinstalatera . Previše Cijeli

Ako ste stavili previše rublja u pranje , voda može prosuti kadapranje ispunjava . To je zato jervoda će odbijaju umetnuta rublje jer ispunjava kadu za pranje . To se može spriječiti punjenje stroja s manje rublja po opterećenja . Ako već imate veliki teret u pranje i voda curi , možete zaustaviti prolijevanje uklanjanjem nekih od rublju iz kade za pranje . To drži prskanje unutar pranje umjesto na vašem praonici katu .
Neuravnotežena Load

Možda nisu preopterećeni perilicu , ali kako ste stavili rublje u stroju može uzrokovati da se kapljice vode kad punjenja . Pregledajte kadu za pranje kako bi se utvrdilo je livećina rublju je na jednoj strani kade umjesto da ravnomjerno raspoređena oko agitatora . Curenje se često događa akopraonica složen previsoka na strani kade za pranje izravno pod području gdjevoda ulazi u stroj . Preraspodjela rublje oko kade za pranje će spriječiti vodu iz ispadali kadastroj ispunjava .
Sjedenje Razina

Akosuđa ne sjedi razinu , koji može biti kriv zapranje ispadali iz vode kada je ispunjava . Pokušajte pritom strane suđe u kutove kako bi se utvrdilo je li ona ostaje na mjestu ili stijena malo . Ako je stijena , što je potrebno da bi to razinu zaustaviti vodu iz ispadali . Podesite perača noge s ključem . Ili produljiti noge koje su prekratke ili skratiti noge koje su predugo . Matice na nogama može biti dovoljno labav za vas napraviti prilagodbu sa svojim rukama . Ako ne ,iščašenje može popustiti i zategnite matice .
Crijeva

Ako izlijevanja vode na kat sa stražnje strane stroja , za punjenje crijeva može biti Opusti se i curi voda . To su cijevi koje povezuju na vodovodnu mrežu na zidu . Sežu do mjesta gdje su cijevi spojiti na pranje i uviti ih potvrditi da su dobro učvršćeni na stroju . Crijeva koje nisu čvrsto spojeni mogu curiti kadsuđa ispunjava .

Kako ukloniti zahrđao Kenmore Pump broj 3363394

broj Kenmore pumpe 3363394 jeodvodni element koji uklanja vodu iz stroja bubanj za pranje . Akokada na pranje uspije isprazniti , vaš problem je moždau kvaru pumpa . Perilica crpke su zloglasne za smrzlo , prema popravak web stranice aparati potporam

Více >